Mesut Özil: Beşiktaş Harikalar Yaratıyor - Son Dakika
Spor

Mesut Özil: Beşiktaş Harikalar Yaratıyor

Mesut Özil: Beşiktaş Harikalar Yaratıyor

Alman yıldız, siyah beyazlıların bu sezon sergilediği performanstan gurur duyduğunu ifade etti.

12.03.2015 11:17

Arsenal'in yıldızı Mesut Özil, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Club Brugge ile oynayacağı karşılaşma öncesi siyah beyazlılara iyi dileklerini gönderdi.

Fanatik gazetesine açıklamalarda bulunan Mesut, "Beşiktaş bu sezon harikalar yaratıyor. Onları izlemekten büyük gurur duyuyorum. Daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe de bu tarz başarılara imza atmıştı. Bu sezon ise Beşiktaş kendisinden söz ettiriyor. Umarım Avrupa Ligi'nde sonuna kadar yollarına devam ederler." dedi.

Süper Lig'de üç büyük takımın zirve yarışı hakkında da konuşan Mesut, "Ligi yakından takip ediyorum. Üç takım da şampiyonluk için şu an eşit şansa sahip. Kimin favori olduğunu söylemek için henüz erken. Bir kaç hafta sonra durumlar biraz netleşir." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin Hollanda ile oynayacağı Avrupa Şampiyonlası eleme grubu maçını da değerlendiren yıldız oyuncu, "Türkiye gereksiz puanlar kaybederek grupta gerilere düştü. Ama bu durumu düzeltebilirler. Hollanda maçı çok zorlu olacak. Ama bu maçı mutlaka kazanmalılar. Türkiye'nin Euro 2016'ya katılmasını isterim." şeklinde konuştu.

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc','eplayer16', {age:1417474883930});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mesut Özil: Beşiktaş Harikalar Yaratıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement