Mesut Yılmaz : "Siyaset Konuşmayacağım" - Son Dakika
Güncel

Mesut Yılmaz : "Siyaset Konuşmayacağım"

Eski Başbakan ve Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz, 5 Yıl Aradan Sonra Yeniden Meclis'te. Yılmaz, Kaydını Yaptırmaya Eski Anap'lı Bazı Kurmaylarıyla Birlikte Geldi. Yılmaz Sorulara, "Cumhurbaşkanlığı Seçimi Tamamlanıncaya Kadar Siyaset Konuşmayacağım" Yanıtı Verdi.

04.08.2007 11:54

Eski Başbakan ve Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz, 5 yıl aradan sonra yeniden Meclis'te. Kaydını yaptırmak için TBMM'nin açılış ve yemin gününü tercih eden Yılmaz, Meclis'e eski bakanlar Halil İbrahim Özsoy, Cavit Kavak başta çok sayıda ANAP'lı milletvekiliyle birlikte geldi. Yılmaz sorulara, "Cumhurbaşkanlığı seçimi tamamlanıncaya kadar siyaset konuşmayacağım" yanıtı verdi.

Mesut Yılmaz, kendisine büyük ilgi gösteren Meclis personeliyle tek tek tokalaştı. Yılmaz kaydını yaptırdıktan sonra gazetecilerin sorularını, "Cumhurbaşkanı seçimi tamamlanıncaya kadar siyaset konuşmayacağım" yanıtını verdi. Yılmaz, "Daha önceki 5 dönemden farklı olarak bağımsız milletvekili olarak görev yapacağım. 23 Yasa döneminin milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yılmaz daha sonra Meclis basın bürolarını tek tek ziyaret ederek parlamento muhabirleriyle sohbet etti. (ANKA)

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mesut Yılmaz : 'Siyaset Konuşmayacağım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement