Metalürji Sektörünün Dev Buluşmasında Geri Sayım Başladı - Son Dakika
Güncel

Metalürji Sektörünün Dev Buluşmasında Geri Sayım Başladı

13 Eylül'e kadar , 41 ülkeden 973 firma Avrasya'nın en büyük sanayi fuarı ANKİROS' ta son teknolojilerini sergileyecek.

02.09.2014 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa ve Asya metalürji sektörlerini birbirine bağlayan bir köprü görevi niteliği taşıyan ANKIROS/ANNOFER/TURKCAST fuarları, eş zamanlı olarak, 11-13 Eylül 2014 tarihinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

HM Ankiros Fuarcılık A.Ş.'nin 1991 yılından bu yana düzenlediği ve metalürji sektöründe dünya üçüncüsü olan fuar, ilk yıldan bu yana net stant alanı yaklaşık 20 kat büyüyerek, bu yıl 21.345 m2'ye ulaştı. 41 ülkeden 973 katılımcının yer alacağı fuara 70'i aşkın ülkeden yaklaşık 17.000 ziyaretçi bekleniyor.

Fuara Almanya Aşağı Saksonya Ekonomi, Çalışma ve Ulaştırma Bakanı Olaf Lies katılıyor.

Almanya Aşağı Saksonya Ekonomi, Çalışma ve Ulaştırma Bakanı Sayın Olaf Lies'ın ziyaret edeceği fuarın açılış töreninde, sektörün önemli temsilcileri konuşma ve sunumlarıyla yer alacaklar. Saat 10.30'da yapılacak olan açılışta; Hannover Messe Ankiros Fuarcılık A.Ş. Murahhas Aza ve Genel Müdürü İbrahim Anıl, Global Fairs- Deutsche Messe AG Başkan Yardımcısı Wolfgang Lenarz, EUnited Metallurgy Genel Sekreteri Dr. Timo Würz, WFO (World Foundry Association) Başkanı Vinod Kapur, 17. Uluslararası Metalurji ve Malzeme Kongresi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Macit Özenbaş, TMMOB - Metalurji Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tunçay Şulan, TÇÜD (Türkiye Çelik Üreticileri Derneği) Yüksek İstişare Konseyi Üyesi Ali Pandır, TÜDÖKSAD (Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kocaoğlu söz alacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Metalürji Sektörünün Dev Buluşmasında Geri Sayım Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement