Metrobüs Yolunda Kaza : 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Metrobüs Yolunda Kaza : 1 Ölü, 1 Yaralı

5 Karayolu Merter mevkiinde özel servisle metrobüs kafa kafaya çarpıştı.

17.11.2014 08:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

E-5 Karayolu Ankara istikametinde ilerlemekte olan 34 MTT 12 plakalı özel bir servis minibüsü gece saat 00.15 sıralarında Beylikdüzü istikametine ilerlemekte olan 34 TP 2277 plakalı metrobüsle çarpıştı. Kazada bir aracın sürücüsü ölürken bir sürücü ağır yaralandı. Bunun yanı sıra

 metrobüs içinde bulunan 12 vatandaş hafif şekilde yaralandı. Servis sürücüsü araç içerisinde sıkışırken olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Sürücünün ağır yaralı olduğu görülürken ilk yardım ekipleri tarafından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Metrobüs sürücüsünün ise Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle E-5 Edirne istikameti kısmi olarak kapanırken uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan metrobüs ve servis minibüsü kaldırılırken İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri yol temizleme çalışmaları başlattı. Kaza yapan araçların kaldırılmasıyla Edirne istikametinde ilerlemekte olan otomobillerin trafik akışı yan yoldan sağlandı. Kaza nedeniyle metrobüs seferlerinde her iki tarafta yaklaşık 1 saat durdu. Metrobüs seferlerinin aksaması nedeniyle vatandaşlar kilometrelerce yürümek zorunda kaldığı görüldü. Trafik polisleri meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı E-5 Edirne istikametini Ambarlar Köprüsü’nden keserek gelen araçları yan yola yönlendirdi. Yapılacak olan kumlama çalışmalarının ardından yolun açılarak trafik akışının normale döneceği ifade edildi.

OĞUZCAN YAZAR 

Metrobüs Yolunda Kaza : 1 Ölü, 1 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Metrobüs Yolunda Kaza : 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement