Mezitli Belediyesi Su Parkı Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Mezitli Belediyesi Su Parkı Hizmete Açıldı

Mezitli Belediyesi Su Parkı Hizmete Açıldı

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi Su Parkı, yaz sıcaklarının etkisini göstermesi ile birlikte kapılarını vatandaşlara açtı.

17.06.2016 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi Su Parkı, yaz sıcaklarının etkisini göstermesi ile birlikte kapılarını vatandaşlara açtı. Sıcaklardan bunalan vatandaşlar hem serinleme imkanı bulacak hem de lüks tatil siteleri ayarında olan su parkında eğlenme şansı yakalayacaklar.

Havaların ısınmasıyla birlikte Mezitli Belediyesi Su Parkı, hizmete açıldı. Yaz aylarında serinlemek için havuzu tercih eden vatandaşların uğrak noktası haline gelen Mezitli Belediyesi Su Parkı, bu yazda Mersin'in vazgeçilmez eğlence merkezi olacak. Yeni yüzü ile vatandaşların hizmetine giren Su Parkı, Pazartesi günleri hariç haftanın altı günü 10: 00 ile 18: 00 saatleri açık olacak. Baştan aşağıya tamamen yenilenen ve toplamda 3 bin 500 metreküp kapasiteye sahip olan su parkında, 1 adet 50 santimetre derinliğinde 0-7 yaş gurubu çocuk havuzu, üç bölümden oluşan 60-90-110-140-150 santimetre kademeli derinliğe sahip yetişkin havuz ile 8 adet su kaydırağı bulunmaktadır. Duş yerleri, bayan ve erkek giyim kabinleri, emanet dolaplar ve tuvaletler, belediye personelleri kontrolünde kullanılıyor. Hizmet kalitesi gereği her Pazartesi günü havuzun suyu boşaltılarak, genel temizliği yapılan, su parkı giriş ücreti günlük, 20 TL olup, Mezitli kart sahiplerine yüzde 20 indirim ile 16 TL olacak.

Bu sezon ilk konuklarını ağırlayama başlayan Mezitli Belediyesi Su Parkı'nda incelemelerde bulunan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yapılan değişikliklerle ilgili bilgi aldı. Karne günü olması nedeniyle havuzun karnesi ile gelen öğrencilerin tesislerden bir günlük ücretsiz yararlanmasını da sağlayan Başkan Tarhan, çocukların sevincine de ortak oldu. Vatandaşların sorunsuz bir biçimde yararlanabilmesi için her türlü düzenlemeyi yaptıklarını söyleyen Tarhan, "Vatandaşlarımızın doyasıya eğleneceği nezih bir ortam hazırladık. Burada yüzdükten sonra yiyecek ve içecek hizmeti alabilecekleri kafeteryalarımız mevcut. Bunun yanında, engelli vatandaşlarımız hizmetlerimizden ücretsiz olarak faydalanmaktadır. Bu sezon özellikle engellilerimize özel düzenlemeler yaptık. Engellilerimiz, girişten başlayarak soyunma kabinleri, havuzları ve tesisimizin diğer imkanlarından kolaylıkla yararlanabilecekler" şeklinde konuştu.

Belediye olarak sağlık ve can güvenliği konusunda gerekli tedbirleri aldıklarını belirten Tarhan, "Havaların ısınmasıyla beraber, havuzumuzu halkımızın hizmete açık. Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak Cumartesi ve Pazar günleri havuzumuz sadece ailelere hizmet verecek. Temizlik ve bakım çalışmaları nedeniyle de Pazartesi günleri kapalı olacak. Vatandaşlarımızdan bu konuda duyarlı olmalarını bekliyoruz. Vatandaşlarımızın havuzdan en iyi şekilde yararlanmaları için gerekli çalışmaları tamamladık. Havuz bakımı ve güvenliği için deneyimli ekip oluşturduk. Havuzumuzda ilk yardım, havuz teknisyeni, cankurtaran ekibi, havuz bakım yetkilisi ve yönetici olmak üzere toplamda 16 personelimiz hizmet veriyorlar. Olası bir durumda ekiplerimiz anında müdahale bulunabilecekler. Havuzumuzda güvenliği sağlamak adına, 2 MOBESE ve 14 sabit olmak üzere toplamda, 16 kamera ile 24 saat izlenmektedir" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli Belediyesi Su Parkı Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement