Mezitli'de Kardan Dolayı Kapanan Yollar Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Mezitli'de Kardan Dolayı Kapanan Yollar Açılıyor

Mezitli\'de Kardan Dolayı Kapanan Yollar Açılıyor

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kardan dolayı kapanan bazı yaylalarda yol açma çalışmalarına devam ediyor.

13.02.2015 16:13

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kardan dolayı kapanan bazı yaylalarda yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Mezitli'nin yüksek kesimleri soğuk havanın etkisi altında kalırken Fındıkpınarı, Tepeköy, Demirışık mahalleleri beyaza büründü. Mezitli Belediyesi sınırları içerisindeki kırsalda etkili olan kar yağışı, özellikle yüksek kesimlerdeki mahalle yollarını kapatırken, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kapanan yolları açmak içini seferber oldu. Bu arada kar yağışını fırsat bilen gezginler Fındıkpınarı, Tepeköy, Demirışık ve birçok yaylalarımıza akın ettiler. Her yeri beyaz bir örtüyle kaplayan karın tadını çıkaran ziyaretçiler, kardan adam yapıp kartopu oynadılar.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada yaşanılabilecek her türlü olumsuzluklara karşı belediyenin ücretsiz 'Alo 153' hizmet numarasını arayabilecekleri kaydedildi.

Hafta sonu kar keyfini yaşamak isteyen vatandaşlar için harika bir fırsat olduğunu belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Oluşturduğumuz karla mücadele ekiplerimiz, vatandaşların yolda kalmamaları için 24 saat hazır görev başındadır. Hafta sonunu karda sucuk ekmeğin keyfini yaşamayabilmeleri için belediye olarak her türlü tedbiri aldık. Yaylalarımızda, gönül rahatlığıyla keyifli bir hafta sonu geçirilebilir" dedi. Başkan Tarhan, hafta sonu da devam edecek yağmur ve kar yağışı için sürücüleri dikkatli olmaları gerektiğini kaydederek, karlı bölgelere giden araçlarda zincir bulundurmaları konusunda uyarıda bulundu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli'de Kardan Dolayı Kapanan Yollar Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement