Mezitli Halkı Piknikte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Mezitli Halkı Piknikte Buluştu

Mezitli Halkı Piknikte Buluştu

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, hafta sonunda Kuyuluk Çamlığı’nda ‘Halk Bahar Pikniği’ düzenledi.

14.04.2014 12:35

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, hafta sonunda Kuyuluk Çamlığı'nda 'Halk Bahar Pikniği' düzenledi. Pikniğe, CHP Mersin milletvekilleri de katıldı.

Mezitli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 'Halk Bahar Pikniği'ne Belediye Başkanı Neşet Tarhan ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı piknikte, CHP Mersin Milletvekilleri Aytuğ Atıcı, Vahap Seçer, İsa Gök ve CHP Mezitli İlçe Başkanı Bayram Yıldırım da vatandaşları yalnız bırakmadı.

Pikniğe eşi Sembol Tarhan ile birlikte katılan Başkan Tarhan, burada yaptığı konuşmada, yorucu seçim çalışmaları sonrası zaferi hep birlikte göğüslediklerini belirterek, "Bu zafer hepimizin ortak başarısıdır. Söz verdiğimiz gibi 'halkın belediyesi'ni hayata geçiriyoruz. Herkesin, her kesimin, halkın belediye başkanı olduğumu buradan bir kez daha yineliyorum. Mezitli'de seçim sonuçlarına baktığımızda Mersin genelinde en fazla oyunu yükselten ilçe olduk. Bu başarı hepimizin. Göreve başlar başlamaz ilk olarak belediyemizin kapısını halkımıza açtık. Her hafta salı günleri 'halk günü' yapıyor, halkımızın sorunlarını ve taleplerini aracısız dinliyor, çözümler üretiyoruz. Fırsat buldukça esnafımızı ve halkımızı ziyaret ediyoruz. Halkımızla beraber köylerimizi ziyaret edeceğiz. Köylüyle kentliyi buluşturacağız. Halkımızla kaynaşmayı sağlayıp, bir olacağız, birlik olacağız. Destekleriniz için ve piknik etkinliğimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Piknikte 3 ayrı yerde kurulan yemek stantlarında halka yemek ikramında bulunuldu. Başkan Tarhan ve milletvekilleri yemek kazanının başına geçerek halka yemek dağıttı. Yemekten sonra müzik eşliğinde halaylar çekildi, oyunlar oynandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli Halkı Piknikte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement