MHP Adayı Şenol, Derebucak'ta - Son Dakika
Yerel

MHP Adayı Şenol, Derebucak'ta

MHP Adayı Şenol, Derebucak\'ta

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayı Süleyman Şenol, seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

18.05.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayı Süleyman Şenol, seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili adayı Süleyman Şenol, Derebucak ilçe merkezi ve mahalleleri Çamlık, Göynem ile Pınarbaşı'nda seçim ziyaretlerinde bulundu. Şenol'a ziyaretleri kapsamında MHP Beyşehir İlçe Başkanı, Derebucak İlçe Başkanı, parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, kadın kolları ve partililer eşlik etti.

MHP Konya Milletvekili Adayı Süleyman Şenol'a yoğun ilgi gösteren hemşehrileri istek ve şikayetlerini aktardı. Gördüğü yoğun ilgi karşısında gittiği her mahallede birer konuşma yapan Şenol, Büyükşehir Yasasını eleştirdi ve iktidara gelmeleri halinde belde belediyelerinin tekrar hayata geçirileceği müjdesini verdi. Şenol konuşmasına şöyle devam etti; "Vatandaşın alım gücü düşük. Asgari ücretli 950 TL maaş alıyor. Bu yeterli değil. MHP iktidarında, asgari ücret 1.400 TL' ye çıkarılacak. Ayrıca emekli maaşlarında da artış yapılacak ve yılda iki kez her biri bin dörtyüz TL olmak üzere ikramiye verilecek" dedi.

MHP adayı Şenol konuşmasında, Beyşehir ve bölgesinde seçilebilecek sırada gösterilen tek aday kendisinin olduğunu da belirterek, vatandaşlardan yüksek oranda oy istedi. Şenol, "Beyşehir'in evladı, Beyşehir'in çocuğu olarak huzurunuzdayım. Sizi ve sorunlarınızı bilen ve anlayan bir kişi olarak Ankara'da en iyi şekilde temsil edeceğimden kuşkunuz olmasın. Bana, şahsıma bu bölgeden verilecek büyük destek Beyşehir ve bölge çocuklarının önünü açacak. Öyle büyük destek verin ki, siyasi partiler benden sonra da siyaset yapacak bölge çocuklarını en iyi yerde, sıralarda değerlendirsin. Bana verilecek yüksek oy siyaseten bölgenin ve bölge çocuklarının önünü açacaktır. Evladınıza, çocuğunuza sahip çıkın ki, Ankara'da Meclis'te Beyşehir ve bölgenin sorunları bir an önce çözüme kavuşsun. Şimdi particilik yapma zamanı değil. Gelin bu seçimlerde siyasi parti görüşlerimizi bir tarafa koyalım. Gelin bu seçimlerde Beyşehir ve bölgenin birliğinden yana oy kullanalım" diyerek seçmenlerden oy istedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Adayı Şenol, Derebucak'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement