MHP'den Bor İçin 86 Proje - Son Dakika
Yerel

MHP'den Bor İçin 86 Proje

MHP\'den Bor İçin 86 Proje

MHP Bor Belediye Başkan Adayı Fahrettin Özalp, Bor’da 86 projesini açıkladı.

26.03.2014 14:55

MHP Bor Belediye Başkan Adayı Fahrettin Özalp, Bor'da 86 projesini açıkladı. Başkan Özalp gecede Akkaya için farkındalık yaratmak için ailesi ile hasta maskesi takması dikkat çekti.

30 mart seçimlerine çok az bir süre kalmasına rağmen, siyasiler çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bor Halil Nuri Yurdakul Kültür Merkezi'nde proje tanıtım toplantısı organize eden MHP Belediye Başkan Adayı Fahrettin Özalp, birbirinden farklı projeleriyle göz doldurdu! Gecenin sonunda hasta maskesi takarak, Akkaya'daki çevre felaketine dikkat çekti.

Yaklaşık 800 kişilik salona 4 bini aşkın insan gelmesi üzerine sahne ve ses sistemi kurularak dışarıdaki vatandaşlara projelerini aktardı.

Tanıtım toplantısına MHP MYK Üyesi Hikmet Bekil, Sağlık Eski Bakanlarından Osman Durmuş, Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın, Bor Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Koral ile çok sayışa partili partisiz vatandaş katıldı!

Çalgın; Bor İçin Birlik Zamanı.

Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın açılış konuşması yaparak, seçimlere az bir süre kaldığını ve bu süre içinde provokasyondan uzak, partilerinin başarısı için çalışacaklarını ifade ederek, Demokrat Parti Bor İlçe Teşkilatı'nın 30 Mart'ta yapılacak seçimde MHP'yi destekleme kararı aldıklarını müjdeleyerek teşekkür etti.

Bakan Durmuş; Özalp Kazanacak

Proje tanıtımında konuk olarak katılan Sağlık Eski Bakanı Osman Durmuş, 30 Mart seçimlerine dikkat çekerek, AKP'nin ülkeyi bölünmeye ve kutuplaşmaya götürdüğüne vurgu yaparak, her milliyetçi ve vatanseverin bu seçimde MHP'yi desteklemesini isteyerek, 6 dönem milletvekilliği yağmış Haydar Özalp'in oğlu Fahrettin Özalp'in başaracağını ifade etti.

Yüreğimizi Ortaya Koyduk

MHP Bor Belediye Başkan Adayı Fahrettin Özalp sahneye geldiğinde içeride ve dışarıdaki binlerce kişi hep birlikte "Başkan Özalp" sloganları attı. Projelerini anlatmadan önce Borlu hemşerilerine seslenen Özalp; "Biz Bor için yüreğimizi, bedenimizi ortaya koyduk. Tek söz verdiğimiz yer var oda geleceğimiz olan çocuklardır" dedi.

AK Partili Seçmene Seslendi

Yapılacak olan seçimin kritik bir seçim olduğunu ifade eden Özalp, AK Partili seçmenlere seslenerek; "Sen burada, güzel ilçemiz Bor'da, namusunla, şerefinle ve alın terinle 3 kuruş kazanıp, çocuğuna, çoluğuna helal lokma götürme derdindeyken ve yüreğinde yalnız Allah korkusu barındırırken bu yaşananlar karşısında ne düşünüyorsun" diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'den Bor İçin 86 Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement