MHP'den Emekli Astsubaylara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MHP'den Emekli Astsubaylara Ziyaret

MHP\'den Emekli Astsubaylara Ziyaret

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan ve Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte TEMAD Afyonkarahisar Şubesini ziyaret ettiler.

22.10.2012 16:20  Güncelleme: 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan ve Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Afyonkarahisar Şubesini ziyaret ettiler.

Ziyarette TEMAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ünal Özdoğan ve üyelerinin 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü'nü de kutlayan MHP İl Başkanı Aziz Aslan, daha önceki dönemlerde de emekli astsubaylar ile sık sık bir araya geldiklerini kaydederek, "Türk Silahlı Kuvvetlerine uzun süre hizmet vererek, daha sonra emekliye ayrılmış astsubaylarımızla görüş alışverişlerimiz oluyordu. Ama bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaret, geçtiğimiz gün kutlanan dünya Astsubaylar Günü dolayısı ile daha bir anlamlı oldu" dedi.

TEMAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ünal Özdoğan ise ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen MHP'li heyete teşekkür ettiklerini söyledi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'den Emekli Astsubaylara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement