MHP Erzurum İl Başkanı Anatepe İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

MHP Erzurum İl Başkanı Anatepe İstifa Etti

MHP Erzurum İl Başkanı Anatepe İstifa Etti

Sağlık sorunlarını gerekçe gösteren MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, yaptığı yazılı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.

19.09.2015 14:02  Güncelleme: 14:21

MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Anatepe yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: "Bilindiği üzere 20014 yılının 12'nci ayından bu yana mensubu olmaktan büyük bir onur, gurur ve ayrıcalık duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nin Erzurum İl Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bu ulvi göreve getirildikten sonra tıpkı öncesinde olduğu gibi partime ve davama büyük bir aşk, şevk ve iştiyakle hizmet etmeye çalıştım. 7 Haziran seçimlerine Erzurum'daki bütün dava arkadaşlarımla birlikte el ele hazırlandık, büyük mücadeleler verdik. Elde ettiğimiz başarı, dolayısıyla teşkilatımızın çabalarının bir sonucudur. Şimdi önümüzde 1 Kasım seçimleri var.

"GÖREVİMİ DAHA FAZLA YÜRÜTEMEYECEĞİM"

Şahsım ve teşkilatımdaki her biri birbirinden değerli dava arkadaşlarım elbette bu seçime de yine büyük bir kararlılık ve heyecanla hazırlanacaktır. Ancak şahsımın işlerinin yoğunluğu ve ilaveten de bazı sağlık sorunlarım nedeniyle MHP Erzurum İl Başkanlığı gibi yoğun mesai ve dikkat gerektiren bir görevi daha fazla yürütemeyeceğim kanaatine varmış bulunmaktayım. Bazı çevreler her ne kadar bu durumu istismar etme yoluna gitmiş ve gidecek olsalar da, bilinmelidir ki; şahsımızın küçük hesaplarla hiçbir zaman işi olmamıştır. Bu yönde iddia ve imalarda bulunmaksa, en hafif tabirle aymazlıktır. Biz dün olduğu gibi bugün de davamızın ve partimizin emrindeyiz.

'Önce ülkem ve milletim; sonra partim ve ben' ilkesini siyasi yaşamına düstur edinmiş bir kardeşiniz olarak; 18 Eylül 2015 tarihi itibariyle MHP Erzurum İl Başkanlığı görevinden istifa etmiş bulunmaktayım."

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MHP Erzurum İl Başkanı Anatepe İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • ilyas : akp tek başına inşallah 19 33 Yanıtla
    turk: İnsallah 7 12
  • Milliyetçi kurt : devlet Bahçeli acilen gitmeli başımıza yoksa sonu kötü partimizin 21 4 Yanıtla
  • Manşet: Mhp güme gidiyor 16 9 Yanıtla
  • urfali : yola gelen anti fasistler 6 12 Yanıtla
  • maranki: Kozmik cağ kebabı ye iyi olursun sonra akp den devam 13 2 Yanıtla
  • Mb: Senin de bir tepkiden dalayı ayrıldın gibi geliyor bana sen partiye zarar gelmesin diye sağlık sorunu demişin ama bana inandırıcı gelmedi 9 5 Yanıtla
  • ORTA YOL : İKİ MAZERETTEN BİRİSİ İŞİMİN YOĞUNLUĞU DİĞERİ İSE SAĞLIK PROBLEMİ .SAĞLIK MAZERETİNE EVET AMA İŞ YOĞUNLUĞU MAZERETİNE HAYIR .NERDEN İCAP ETTİ BU HAYIR SÖYLEYEYİM .ALİ BABACANA BABASI DEDİKİ .BAK OĞLUM YENİ YAPTIĞIM TOPTAN MAĞAZAMIZA GEL OTUR DEDİ AMA O BIRAKIN TÜRKİYEYE DÜNYAYA ÖRNEK OLACAK BİR TÜRKİYE İÇİN MÜCADELEYE DEVAM DEDİ .İŞTE DAVA ADAMI BÖYLE OLUR SAYIN ANATEPE. 6 7 Yanıtla
  • Oflu: Cokta muhım bır haber 6 5 Yanıtla
  • dadaş: yolun açık olsun reis 10 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement