MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, seçimlerde bütün hilelerin sandıkta başladığını belirterek "O sandıktan çıkacak neticeye göre hesap görülüyor.

23.05.2015 21:36

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, seçimlerde bütün hilelerin sandıkta başladığını belirterek "O sandıktan çıkacak neticeye göre hesap görülüyor. Bizde de işin en önemli ve dikkatli olunması gereken yer sandık" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde, seçimlerde görev alacak sandık görevlileri için düzenlenen 'Seçim Hileleri ve Sandık Güvenliği' toplantısına katılan Öztürk, seçim günü veya öncesinde ortaya çıkabilecek sorunları çözmek için her ilden bir ya da birkaç kişiyi eğittiklerini belirtti.

Oyun ve hilelerin sandıktan itibaren başladığını ifade eden Öztürk, şunları söyledi:

"O sandıktan çıkacak neticeye göre hesap görülüyor. Bizde de işin en önemli ve en dikkatli olunması gereken yer sandık. Bütün oyunlar ve hileler sandıktan itibaren başlıyor. Öncelikle neler yapabiliriz? İrademiz dışında uzanabilecek art niyetli elleri nasıl önleriz? Bunun çalışması içerisindeyiz. Bütün Türkiye genelinde sandık kurulu üyelerimizi, sandıklarda görevlendireceğimiz müşahitlerimizi eğitime tabi tuttuk. Bu dönem her ilde seçim günü veya öncesinde seçim hukukundan kaynaklanacak sorunları çözmesi için her ilden bir kişiyi, bazı illerden birkaç kişiyi eğitime tabi tuttuk."

Öztürk, Manisa'da 3 bin 400 görevlinin sandıklarda görev alacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement