MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Açıklaması

Türkeş, "Adalet ve Kalkınma Partisinin bütün milletvekilleri, arkadaşları ve çocuklarının hırsızlıklarını kapattı" dedi.

20.03.2014 21:48  Güncelleme: 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, "Adalet ve Kalkınma Partisinin bütün milletvekilleri, arkadaşları ve çocuklarının hırsızlıklarını, arsızlıklarını örtmek için bunların yargıya gidip yargıdan netice almaları yolunu kapattı" dedi.

Türkeş, partisinin Kepez İlçe Başkanlığının Teomanpaşa Kapalı Pazar Yeri'nde düzenlendiği mitingde yaptığı konuşmada, son 3 aydır Türkiye'nin seçimden başka şeylerle meşgul edilmek istendiğini söyledi.

Türkiye'de doğru düzgün hizmet ortaya koyamamış, siyasi iktidarın son dönemde kirli çamaşırlarının ortaya döküldüğünü iileri süren Türkeş, iktidarın bunu örtbas etmeye çalıştığını öne sürdü.

Türkeş, iktidarın "Montajdı. Bu, böyle olmadı, başka türlü oldu" diyerek kafa bulandırmaya çalıştığını iddia ederek, şöyle konuştu:

"Bu kadar gürültü edeceğine, 'Telefonumu dinlediler, sırrımı açık ettiler' demek yerine, çıkıp da bu millete diyebilseydin ki 'Ey millet, sabah saat 08.00'de oğlum Necmettin Bilal'i aramadım. Bu, Telekomünikasyon İletişim Kurumunun belgesidir. Böyle bir telefon konuşması yok. Siz beni inanmış bir Müslüman olarak tanıyor ve biliyorsunuz. Vallahi de billahi de benim evimde böyle paralar yok' deseydi, belki de bu iş bitecekti. Niye söyleyemiyor? Çünkü, harama bulaştı. Onun için söyleyemiyor. Söyleyemez de."

Türkeş, haklarında yolsuzluk iddiası olan hükümet üyelerine yönelik fezlekenin Meclis'te okutulmadığını savunarak, "Utanç vesikasıdır. Büyük vebaldir. Adalet ve Kalkınma Partisinin bütün milletvekilleri, arkadaşları ve çocuklarının hırsızlıklarını, arsızlıklarını örtmek için, bunların yargıya gidip yargıdan netice almaları yolunu kapattı. Allah aşkına, bu dürüst adamların yapacağı iş mi?" diye konuştu.

Siyasetin para kazanma, ticaret yapma yeri olmadığını vurgulayan Türkeş, 11 yıldır milleti hiçe saydığını öne sürdüğü zihniyetin yerel seçimlerde kulağının bükülmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement