MHP Heyeti, Tribün Liderleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

MHP Heyeti, Tribün Liderleriyle Bir Araya Geldi

MHP Heyeti, Tribün Liderleriyle Bir Araya Geldi

Eski Enerji Bakanı ve MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan ve beraberindeki partililer tribün liderleriyle bir araya geldi.

21.10.2015 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Enerji Bakanı ve MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan ve beraberindeki partililer tribün liderleriyle bir araya geldi.

Kilise Restoran'da gerçekleştirilen kahvaltılı programda Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan'ın yanı sıra MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, partili yöneticiler ve Kömürspor'un tribün liderleri katıldı.

MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, "Tribün lideri arkadaşlarımız bu gün Zonguldakspor'umuzu gerek şehrimizde gerekse deplasmanlarda yağmur, çamur, kar, kış demeden taşıyan ve Zonguldakspor'umuzu yalnız bırakmayan, tribünlerimizi coşturan tribün liderlerimizle bir araya geldik. Tabii ki kendilerinin sıkıntılar yaşadıklarını, gerek maddi gerekse manevi anlamda sıkıntılar yaşadıklarını, her türlü zorluğa rağmen Zonguldakspor'umuzu bırakmadıklarını ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiklerini biliyoruz. Bu gün bu vesile ile milletvekilimizle, tribün liderlerimizle bir araya gelmek istedik. Değerli arkadaşlarımıza nasıl katkı sağlayabiliriz? Zonguldrakspor'a nasıl katkı sağlayabiliriz? Biz zaten yıllardır Kömürspor'un arkasında ve yanındayız. Ama tabii ki böyle önemli dönemlerde Zonguldakspor'umuz bu gün lider olmuş durumdadır. Belli bir yol almış durumdadır. Bizler de nasıl bir katkı sağlarız? Burada bir istişare yaparak, istişare sonucunda bizim de nasıl faydamız olur diye bugün buraya geldik" diye konuştu.

MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, "Elimden gelen herşeyi yapma gayreti içinde oldum ve olacağım. Çok değerli arkadaşlarımla birlikte bu kahvaltıda; taraftarı harekete geçiren dernek başkanımız ve tribün yöneticilerimizle bir araya geldik. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyoruz. Biz daha faydalı olabilmenin yollarını araştıracağız. Daha fazla faydalı olabileceğimizi düşünüyorum. Ben Kömürspor Yönetim Kurulu Bakanı Süleyman Caner'e de ifade etmiştim. Reklam olarak 15 bin liralık bir reklamın 25 Ekim 2015 günü saat 17.00'ye kadar takdim edeceğimizi ama sözümün eri olduğumu belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.

1966 Zonguldakspor Taraftarlar Derneği Başkanı Tuncay Cihan ise "Zonguldakspor olarak ligde şu anda çok iyi bir dönemdeyiz. Ama maddi olarak kötü bir dönemdeyiz. Liglerde en çok gol atan takım da biziz. En çok taraftarı olan takım da biziz. Fakat maddi açıdan sıkıntılar yaşıyoruz. Her deplasmana giderken para toplanıyor. Bu toplanan paralarla deplasmanlara gidiyoruz. Zonguldakspor için gidiyoruz. Kömürspor'u bu sene şampiyon olarak görmek istiyoruz. Kömürspor'un layık olduğu daha yukarı liglerdir. Elimizden ne geliyorsa biz yapmaya hazırız" dedi.

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, programda yeniden söz olarak iş adamlarına ve Zonguldak halkına çağrıda bulundu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Heyeti, Tribün Liderleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement