MHP İl Başkanı Mete Eke, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

MHP İl Başkanı Mete Eke, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş'ı Ziyaret Etti

MHP İl Başkanı Mete Eke, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş\'ı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mete Eke ve Yönetim Kurulu üyeleri, 30 Mahalli İdareler Seçimlerinde Başkanlık görevini kazanan İlçe Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerine Özvatan ve Sarıoğlan İlçesinin ardından Pınarbaşı ile devam etti.

11.04.2014 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mete Eke ve Yönetim Kurulu üyeleri, 30 Mahalli İdareler Seçimlerinde Başkanlık görevini kazanan İlçe Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerine Özvatan ve Sarıoğlan İlçesinin ardından Pınarbaşı ile devam etti. İl Başkanı Eke, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

MHP İl Başkanı Mete Eke ve Yönetim Kurulu üyeleri, 30 Mahalli İdareler Seçimlerinde Başkanlık görevini ikinci kez kazanan Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan İl Başkanı Eke, "Uzun ve özverili bir çalışmanın neticesinde Pınarbaşı İlçesinin değerli halkı, sizlerin yaptığı hizmetten memnun ki tekrar sizleri başkanlık görevine layık gördü, Kayseri İl Teşkilatı olarak sizlerin yanında olduğumuzu bilmenizi isterim" dedi.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş ise "Pınarbaşı ilçemizde 5 yılı tamamladık, halkımız büyük teveccüh ile yeniden başkanlık görevine getirdi. İnşallah ilk beş yılda olduğu gibi ikinci beş yılda da hizmetlerimizi yüz akıyla tamamlarız" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP İl Başkanı Mete Eke, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement