MHP'li Efeler Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

MHP'li Efeler Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

MHP\'li Efeler Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

Aydın merkez Efeler ilçesinde MHP'den 30 Mart yerel seçimlerinde, Efeler Belediye Meclisi'ne seçilen 9 üye, mazbatalarını aldı.

08.04.2014 16:53  Güncelleme: 16:49

Aydın merkez Efeler ilçesinde MHP'den 30 Mart yerel seçimlerinde, Efeler Belediye Meclisi'ne seçilen 9 üye, mazbatalarını aldı.

30 Mart yerel seçimlerinde, MHP'den Efeler Belediye Meclis üyeliğine seçilen üyeler mazbatalarını aldı. Mazbatalarını alan meclis üyeleri arsında Nedim Güraydın, Nedim Ünal, Savaş Akçöltekin, Yaşar Çetin, Yusuf Temel, Mustafa Tolan, Afşın Burak Öztürk, Ertuğrul Özdemir ve Etem Yeşilyurt bulunurken MHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Müfit Kır da üyeleri mazbata alırken yalnız bırakmadı.

Aydın Adliyesi önünde mazbatalarını aldıktan sonra basın mensuplarına poz veren MHP'li meclis üyeleri resmen görevlerine başlamış oldu. Adliye önünde açıklama yapan MHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Müfit Kır, Efeler Belediye Meclisi'nde izleyecekleri politikayı açıkladı. Kır yaptığı açıklamada; " Milliyetçi Hareket Partisi'nin geçmişten beridir Meclis'te izlediği çizgi bellidir. Aydın'ımız ve bölgemiz ile ilgili halkımızın menfaatlerine olan işlerde, biz siyasi parti ayrımı yapmaksınız destek veririz. Ancak takdir buyurursunuz ki önümüzdeki günlerde Ağustos ayında Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 2015 yılında da milletvekili genel seçimleri var. Biz meclis faaliyetlerinin siyasi ranta dayalı çalışmalarında kesinle hiçbir siyasi parti ile birlikte olmayız. Sadece Aydın halkının umumi menfaatleri ile ilgili güzel yatırımlarında problem üreten değil, problem çözen ve destek veren parti olacağız" ifadelerine yer verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Efeler Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement