MHP'li Tankut, Kamu Sen Başkanı Boybeyi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

MHP'li Tankut, Kamu Sen Başkanı Boybeyi'ni Ziyaret Etti

MHP\'li Tankut, Kamu Sen Başkanı Boybeyi\'ni Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Tankut, Türk Eğitim Sen Kilis Şube Başkanı ve Kamu Sen Kilis Temsilcisi Osman Boybeyi’ni ziyaret etti.

04.08.2014 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Tankut, Türk Eğitim Sen Kilis Şube Başkanı ve Kamu Sen Kilis Temsilcisi Osman Boybeyi'ni ziyaret etti.

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Tankut beraberinde MHP Kilis İl Başkanı Sırrı Cumhur Özgeriş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kamu Sen Kilis Temsilcisi Osman Boybeyi'ne sendika binasında ziyaret etti. Tankut, ziyaretlerinin amaçlarının çok sayıda siyasi partinin ortak adayı olan Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek için Kilis'e geldiklerini ifade ederek, "Halkımızın sayın Ekmeleddin İhsanoğlu'na desteği var. Sabahtan beri Kilis'teki sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyoruz. İnşallah Kilis'te sayın Cumhurbaşkanı adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek fazla çıkacaktır" dedi.

Kamu Sen Kilis Temsilcisi Osman Boybeyi ise 10 Ağustosta yapılacak Olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerin ülkenin kaderini belirleyeceğini ifade etti.

Ziyarette Kamu Sen ile Eğitim Sen Yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Tankut, Kamu Sen Başkanı Boybeyi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement