MHP'li Uz'dan Kongre Çağrısı - Son Dakika
Güncel

MHP'li Uz'dan Kongre Çağrısı

MHP\'li Uz\'dan Kongre Çağrısı

Çanakkale'de MHP'nin eski il başkanı ve 2009 yılı belediye başkan adayı Rıdvan Uz, "Buradan çıkışın adresi kongredir" dedi.

10.11.2015 15:15

Çanakkale'de MHP'nin eski il başkanı ve 2009 yılı belediye başkan adayı Rıdvan Uz, "Buradan çıkışın adresi kongredir" dedi.

MHP'nin 1 Kasım seçimlerinde ülke genelinde oylarının düşmesi ve Çanakkale'de 7 Haziran seçimlerinde kazanılan 1 milletvekilliğinin kaybedilmesi üzerine MHP'li Rıdvan Uz, yazılı açıklama yaptı. Uz, sıkıntılı sürecin kongre ile aşılabileceğini belirterek, şöyle dedi:

"Bu ahlaki ve inançlı yapının suskunluğu; Milliyetçi Hareketi yönettiğini zanneden, hareketi çıkmaz sokağa sokan, 10 ila 13 bandına hapseden, Devlet Bahçeli ve ekibinin gerçek manada ülkücüye ve parti mensuplarına bakışını ortaya koymasına vesile olmuştur. Koltuktan güç alan bu yapı elbette koltuğu bırakmamak adına çeşitli bahanelerin ardına saklanacaktır. Bu anlaşılabilir olmakla beraber, anlaşılamayan; başarısızlığı dillendiren, istifalarını verip, istifalarını talep eden parti mensuplarına yapılan seviyesiz, hadsiz, bir o kadar da basit olan tehdit, hakaret ve hatta küfürlerin merkezinin genel merkez olmasıdır. Teşkilatların yapmaktan yorulduğu, sizin yıkmaktan yorulmadığınız ülkücü irade, genel merkezin ikna odalarına sığmayacak kadar büyüktür. Partimizi, camiamızı, adaletsizliğe, sevgisizliğe, vefasızlığa, huzursuzluğa ve dahi umutsuzluğa taşıyan yapının mimarı oldun. Buradan çıkışın adresi kongredir. Bu da senin görevindir. Bilmenizi isterim ki; bu partinin mensuplarını korkutacak ve dahi sevdasından caydıracak bir silah icat edilmemiştir. Çıkmaz sokağa hapsettiğiniz ne ülkücü harekettir ne de partimizdir. Çıkmaz sokakta kalan sayın Bahçeli ve bugün ki genel merkez yöneticileridir. Fedailik yapmaktan vazgeçin, bunun bir anlamı yok. Korkmuyoruz, ülkücüler kazanacak siz kaybedeceksiniz." - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Uz'dan Kongre Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement