MHP Milletvekili Aday Adayı Yıldız, Yeni Malatyaspor Yöneticileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

MHP Milletvekili Aday Adayı Yıldız, Yeni Malatyaspor Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili aday adayı Arif Yıldız, “Gençleri zararlı alışkınlıklardan uzak tutacak olanlardan biri de spordur” dedi.

14.12.2014 14:53

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili aday adayı Arif Yıldız, "Gençleri zararlı alışkınlıklardan uzak tutacak olanlardan biri de spordur" dedi.

Yeni Malatyaspor Kulübü yöneticileriyle Ali Dayı tesislerinde bir araya gelen MHP Millet vekili aday adayı Avukat Arif Yıldız yaptığı konuşmada, "Bir şehrin yaşanabilirliği, sosyal etkinliklerin ve sporun da ileri seviyede olması ile de ölçülebiliyor. Siyasiler, şehrine hizmet ederken, sosyal etkinlik anlamında, şehrin yaşanabilirlik anlamında spora hizmet edenler de hizmet ediyor" ifadelerini kullandı.

"Son zamanlarda ülkemizde olduğu gibi şehrimizde zararlı alışkanlıklar yaygınlaşıyor. Gençleri bu tür zararlı alışkınlıklardan uzak tutacak olanlardan biri de spordur" diyen Yıldız, "Bunun için, manevi anlamda yanlarında olduğumuzu göstermek adına bir araya geldik. Bundan sonra da her türlü desteği yapacağımızı vaat ediyoruz" şeklinde konuştu.

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ise, "Bütün düşünceler ve fikirler bir araya gelince başarı ortaya çıkar. Birlik ve beraberlik her alanda sağlanırsa spor da başarı ortaya çıkar. Kişiler gelip geçicidir, kurumlar kalıcıdır. Buna da herkesin sahip çıkması ve destek olması gerekiyor" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Milletvekili Aday Adayı Yıldız, Yeni Malatyaspor Yöneticileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement