MHP'nin Dinamik Aday Adayı Hakan Kalkan Hekimhan'da - Son Dakika
Yerel

MHP'nin Dinamik Aday Adayı Hakan Kalkan Hekimhan'da

MHP\'nin Dinamik Aday Adayı Hakan Kalkan Hekimhan\'da

İlçe ilçe seçim ziyaretlerini sürdüren MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, Hekimhan İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

16.03.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçe ilçe seçim ziyaretlerini sürdüren MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, Hekimhan İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

İlçe Başkanı Ramazan Öztürk ve partililerin sıcak ilgiyle karşıladığı Hakan Kalkan, din üzerinden yapılan siyasetten son derece rahatsız olduğunu dile getirerek, vatandaşların artık bu oyuna gelmemelerini istedi.

"Bu milletin, bu memleketin Milliyetçi Hareket Partisi'ne ihtiyacı var. Yaradan da bize müsaade ederse, yolumuza en güzel şekilde devam edeceğiz" diye konuşan Kalkan, "Milletvekilliği için aday gösterilirsem çalışırım, gösterilmezsem çalışmam" diye yola çıkmadığını vurguladı.

MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, hedefleri çerçevesinde, Malatya'da bir ilki gerçekleştirip, parti olarak 3-4 milletvekili çıkarmayı amaçladıklarını, şehirde yapılan son seçim analizleri çerçevesinde bu başarının imkansız olmadığını açıklarken, vatandaşların da bu inanca sahip olmasını istedi.

Hekimhan MHP İlçe Başkanı Ramazan Öztürk de, Hakan Kalkan'ın açıklamalarına destek vererek, "Şu an Milliyetçi Hareket Partisi'ne teveccüh çok güzel. Elini sıkmadığımız kapısını çalmadığımız vatandaşımız kalmayacak. Artık vatandaşlarımız, iktidarın yanlışlarını görüyor. Kendisine haksızlık yapıldığının farkında. ve seçimlerde AKP'yi durduracak" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'nin Dinamik Aday Adayı Hakan Kalkan Hekimhan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement