MHP'nin Efeler Adayı Taner, Umurlu Seçim Bürosunu Açtı - Son Dakika
Yerel

MHP'nin Efeler Adayı Taner, Umurlu Seçim Bürosunu Açtı

MHP\'nin Efeler Adayı Taner, Umurlu Seçim Bürosunu Açtı

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel’in konvoyunda meydana gelen ölümlü kaza nedeniyle propaganda çalışmalarına 3 gün ara veren MHP Efeler Belediye Başkan adayı Recep Taner seçim çalışmalarına hız verdi.

22.02.2014 11:18

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel'in konvoyunda meydana gelen ölümlü kaza nedeniyle propaganda çalışmalarına 3 gün ara veren MHP Efeler Belediye Başkan adayı Recep Taner seçim çalışmalarına hız verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında Umurlu seçim irtibat bürosunu açan Taner, akşamda Kardeşköylü vatandaşları ziyaret etti. Umurlu Seçim irtibat bürosu açılışına MHP Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, Efeler Belediye Başkan Adayı Recep Taner, İl Başkanı Fevzi Köse, Efeler İlçe Başkanı Mehmet Uysal, İl ve ilçe yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. Umurlu'da yeterli sağlık teşkilatının olmadığını belirten Efeler Belediye Başkan Adayı Recep Taner "Buraya ciddi bir acil sağlık teşkilatı kurulması ile ilgili projelerimiz var. Hanımlarımız da, mahalle hanım konaklarımızda hem sosyal olarak vakit geçirecekler, hem de üretim yapacaklar" dedi.

Akşam programına Kardeşköy ziyareti ile devam eden Recep Taner; Kardeşköylü vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle toplantısını soğuk havaya rağmen köy meydanında gerçekleştirdi. Kardeşköylü gençlerin "Vatanı Devlet Bahçeli'ye, Aydın'ı Ali Uzunırmak ve Recep Taner'e teslim edeceğiz" şeklinde pankart açarak sevgi gösterilerinde bulunduğu toplantıda projelerini anlatan Taner "Milli ve manevi değerleri koruyarak yerel yönetimlerin etkin gücünü en üretken biçimde kullanarak Efeler ilçemizi çağdaş, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir kent vizyonuna ulaştırmak hedefini sizlerin teveccühleri başaracağız. Bizler üreticimizin, köylümüzün, işçimizin, esnafımızın, memurumuzun, emekli, dul ve yetimlerimizin, engellilerimizin her zaman içinde ve yanında olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Her kesime hitap eden, her kesimin problemlerine çözüm üretecek projelerimiz var. Bunları hayata geçirebilmek için başta Büyükşehir ve Efeler ilçe Belediyeleri olmak üzere bizlere güçlü bir şekilde destek verin" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'nin Efeler Adayı Taner, Umurlu Seçim Bürosunu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement