MHP Teşkilatı Kahvaltıda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

MHP Teşkilatı Kahvaltıda Bir Araya Geldi

MHP Teşkilatı Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Geçen hafta gerçekleşen MHP Ardahan İl Kongresi’nin ardından başkanlığa yeniden seçilen Taşkın Polat, yönetimi ile kahvaltıda bir araya geldi.

25.01.2015 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen hafta gerçekleşen MHP Ardahan İl Kongresi'nin ardından başkanlığa yeniden seçilen Taşkın Polat, yönetimi ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kongre sonrasında yönetime katılan yeni isimlerin yanı ilçe başkanlarının da katıldığı kahvaltı programı parti binasında gerçekleştirildi.

Parti binasında gerçekleşen etkinlikte konuşan Polat, " 15 Ocak 2015 tarihinde yaptığımız il kongresinden sonra yönetim kurulu olarak ilk toplantımızı yapıyoruz. Bir araya gelmemizin sebebi ilk toplantıda arkadaşlarımızın birbirini daha yakinen tanıması, kaynaşması, birlik beraberliğin sağlanması amacıyla toplantıyı düzenledik. İnşallah bu toplantıları her hafta dönüşümlü olarak ilçelerde ve sonrada ilde olmak üzere her hafta bir yerde il yönetimi ve o ilçenin yönetimiyle toplantılar yaparak birlik beraberliği sağlayıp, bu arada yaklaşan genel seçimler için de çalışmalarda bulunmak üzere faaliyetler düzenleyeceğiz.

Seçim sürecine girdiklerini söyleyen Polat, "Bundan sonra seçim süreci başlıyor ve daha aktif olmamız lazım. Köy gezilerine şimdiden başladık ve üye kayıtlarımızı başlattık. Müthiş bir üye kayıt talebi oluyor. Partimizin yükselişe geçtiği şu dönemde, Türkiye genelinde tavan yapmasını bekliyoruz. Ülkemizin geldiği bu noktada üzerimizde büyük vebal var, bu vebalden kurtulmak için ülkeyi Milliyetçi Harekat Partisine teslim etmek gerekir. Teslim etmenin tek yolu da daha çok çalışmak ve başarmaktan geçiyor. Başaracağız ki? Ülkeyi ihanet çemberinden, talancılıktan, yalancılıktan, rüşvetçilikten kurtaralım. Fakir insanlarımıza yapılan haksızlıkların önüne geçelim, vatansever insanların hor görülmesinin önüne geçelim. Bayrağımızın dalgalanmasına engel olmaya çalışan hainlerin önüne geçelim. Birlik ve beraberliğimize kasteden alçakların ezilmesi için iktidar olmamız gerekiyor. İktidar olmamız için daha çok çalışacağız ve başaracağız. Hedefimiz başarmak ve başka yolumuz yok" şeklinde konuştu. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Teşkilatı Kahvaltıda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement