MHP Tokat ve Çorum Teşkilatlarında Yeni Görevlendirme - Son Dakika
Güncel

MHP Tokat ve Çorum Teşkilatlarında Yeni Görevlendirme

MHP'nin Tokat ve Çorum illeri ile bu illerin merkez ilçe teşkilatları yönetimlerinde değişikliğe gidildi.

26.06.2014 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, partisinin, Tokat ve merkez ilçe teşkilatı ile Çorum ve merkez ilçe teşkilatlarının yönetimlerinde değişikliğe gidildiğini bildirdi.

Çetin, teşkilatların yönetim kademeleriyle ilgili yapılan değişiklikler hakkında yaptığı yazılı açıklamada, parti tüzüğünün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden, Tokat il teşkilatı ve merkez ilçe teşkilatı, Çorum il teşkilatı ve merkez ilçe teşkilatlarının, MYK'nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından parti tüzüğünün 34. maddesine göre görevlerine son verildiğini belirtti.

Kararın il başkanlıklarına, ilçe başkanlıklarına ve ilgili valiliklerine de bildirildiğini ifade eden Çetin, açıklamasında şunları kaydetti:

"Yine tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden MYK ve Başkanlık Divanı tarafından MHP'nin Tokat il Kurucu Yönetim Kurulu Fatih Demirkol Başkanlığı altında, Tokat merkez ilçe Kurucu Yönetim Kurulu İlhan Mandal Başkanlığı altında, Çorum il Kurucu Yönetim Kurulu Vahit Demiran Başkanlığı altında, Çorum merkez ilçe Kurucu Yönetim Kurulu Bekir Çetin Başkanlığı altında yeni yönetim listeleriyle birlikte tüzüğümüzün 34. maddesi uyarınca oluşturulmuştur. Görevi sonlandırılan arkadaşlarımıza bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev alan arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP Tokat ve Çorum Teşkilatlarında Yeni Görevlendirme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement