MHP Torbalı Adayı Yurdadoğ Seçim Startını Verdi - Son Dakika
Yerel

MHP Torbalı Adayı Yurdadoğ Seçim Startını Verdi

MHP Torbalı Adayı Yurdadoğ Seçim Startını Verdi

MHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Yurdadoğ Mutlu, seçim startını düzenlenen program ile verdi.

10.01.2014 14:15  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Yurdadoğ Mutlu, seçim startını düzenlenen program ile verdi. Mutlu, "Artık yeter. Söz senin Torbalı" diyerek hedef ve projelerini açıkladı.

Programa MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Millet Vekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, İl Başkanı Necat Karataş, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer ile İl ve İlçe Yöneticileri katıldı. Programa birçok partili ve vatandaş katıldı. Düzenlenen programda Mehteran gösterisi yapılırken, Zeybek ekibi de halk oyunu gösterisi düzenledi. Ertuğrul Camii Müzezzini Recep Kumrulu'nun açılış duasının ardından partiye katılan yeni üyelere rozet takma töreni yapıldı.

"SÖZ HALKTA"

Törende konuşan MHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Yurdadoğ Mutlu şöyle konuştu: "Torbalı için çok önemli projeler ile geliyoruz. Komşusu açken tok yatan bizden değildir anlayışı ile yola çıktık. Ayrıştıran değil birleştiren bir anlayışımız var. Para babaları ve rantçılar için değil Torbalı için hizmete adayız. Torbalı için çok güzel projelerimiz var. Bunların arzını sürekli kapı kapı dolaşıp yapıyoruz. Ancak Torbalı park bahçe belediyeciliğini, ulaşılamayan bir belediye başkanından memnunsa mevcut yönetimi desteklemeye devam etsin. Artık yeter, söz halkta diyorsanız adres belli."

"YURDADOĞ MUTLU'YA GÜVENİYORUZ"

Törende konuşma yapan MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer ise "Gençliğe önem vermeyen belediyeciliğe artık yeter denmeli, gençliğimizin dinamizminden heyecanından ve vizyonundan yararlanılmalıdır. Bizim oluşturacağımız belediyecilik her şeyden önce bir gençlik belediyeciliği olacaktır. Fikirde gençler, sporda gençler, kültür sanatta gençler ve yönetimde gençler İzmir'de ön planda olacak ve İzmir'e yön verecektir. Torbalı'da İzmir'in önemli şehirlerinden. Burada çok ciddi bir adayımız var. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Torbalı'da da hedefimiz belediyeye 3 Hilalli sancağı asmak olacak. Torbalı Adayımız Yurdadoğ Mutlu'dan bu konuda hiç şüphemiz yok" diye konuştu.

BİRÇOK İSME ROZET TAKILDI

Törenini ardından rozet takma töreni yapıldı. Partiye yeni katılım gösteren üyelere rozetlerini İlçe Başkanı Şeref Çakıcıoğlu, İl Başkanı Necat Karataş, Torbalı Belediye Başkan Adayı Yurdadoğ Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, MHP İzmir Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çalışkan Yöndem ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu taktı. Rozet alan yeni üyeler arasında dikkat çeken isimlerde vardı. Birisi de Ahmetli köy muhtarı Ahmet Kılıç oldu. Özellikle Pancar ve Ayrancılar Mahallelerinden yeni üye katılımlarındaki yoğunluk dikkat çekti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Torbalı Adayı Yurdadoğ Seçim Startını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement