MHP ve CHP Selendi Teşkilatları Gazetecileri Unutmadı - Son Dakika
Yerel

MHP ve CHP Selendi Teşkilatları Gazetecileri Unutmadı

MHP ve CHP Selendi Teşkilatları Gazetecileri Unutmadı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Manisa’nın Selendi ilçesinde MHP ve CHP yöneticileri gazeteciler ile yemekte bir araya geldi.

11.01.2015 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Manisa'nın Selendi ilçesinde MHP ve CHP yöneticileri gazeteciler ile yemekte bir araya geldi.

MHP Selendi İlçe Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle basın mensuplarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. CHP Selendi İlçe Başkanlığı da gazetecilerle akşam yemeği yedi.

"FEDAKARLIK İSTEYEN BİR MESLEK"

MHP teşkilatının düzenlediği öğle yemeğine, MHP İlçe Başkanı Salim Çıplak ve yönetim kurulu üyesi ve Yılmaz Tuna ile ilçede görev yapan basın mensupları katıldı. Yemekte konuşma yapan Çıplak, gazeteciliğin fedakarlık isteyen bir meslek olduğunu belirterek, demokrasinin ancak basın özgürlüğünün korunmasıyla olabileceğini söyledi. Çıplak, "Düşünce özgürlüğünün en etkili aracı olan Türk basınımız, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi önemli bir görevi ifa etmektedir. Zor şartlarda vatandaşlarımızın gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunarak görevini ilkeli, tarafsız ve sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmektedir" dedi. Toplantının ardından, ilçe başkanı Çıplak, ilçede görev yapan basın mensuplarına günün anısına hediyeler verdi.

"BASIN KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYOR"

CHP Selendi İlçe Başkanlığı da gazetecileri akşam yemeğinde ağırladı. İlçe başkanı Adem Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Fikri Kaygısız, Mehmet Erol, Gülümser Erol, İrfan Dilik ile gazetecilerin bir araya geldiği yemekte ilçede yapılacak çalışmalar da konuşuldu. İlçe başkanı Adem Korkmaz, "Gazetecilik zor iştir. Özellikle yerelde bu işi gerektiği gibi yerine getirmek daha da zordur. Tüm emekçi basın çalışanlarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. Yerel basın, ilçe için önemli bir köprü görevi görüyor. Selendi'nin tanıtımında da önemli bir görevi yerine getiriyor. Bunun yanı sıra ilçenin 24 saat nabzını tutuyor. CHP olarak yapılacak olan çalışmalara sonuna kadar destek olacağız ancak diğer partiler de işbirliği içinde olmalı. Bu görev de sizlere düşüyor. Bu birlikteliği sizler öncülük etmelisiniz. Hep beraber olursak her şeyin üstünden geliriz. Konuştuklarımızı kayıt altına almalıyız, yarın 'biz demedik' dememeliyiz. Sadece sözde kalmamalı" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP ve CHP Selendi Teşkilatları Gazetecileri Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement