Millet Partisi'nden Suruç Tepkisi - Son Dakika
Yerel

Millet Partisi'nden Suruç Tepkisi

Millet Partisi\'nden Suruç Tepkisi

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 31 kişinin ölümüne 103 kişinin yaralanmasına neden olan patlamayla ilgili açıklamada yapan Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Said Korkut, “Bu karanlık odaklar, asla emellerine ulaşamayacaklar” dedi.

21.07.2015 16:15

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 31 kişinin ölümüne 103 kişinin yaralanmasına neden olan patlamayla ilgili açıklamada yapan Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Said Korkut, "Bu karanlık odaklar, asla emellerine ulaşamayacaklar" dedi.

Parti binasında basın açıklaması yapan Millet Partisi (MP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya İl Başkanı Said Korkut, tüm teşkilat adına yapılan menfur saldırıyı lanetlediklerini ifade etti. Korkut, "Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen bu karanlık odaklar, asla emellerine ulaşamayacaklar. Bizim kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere millet olarak boyun eğmeyeceğiz. Millet Partisi olarak bizler her zaman kardeşlikten, birlik ve beraberlikten yana olduk. Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Sakarya'da omuz omuza vererek kazandık. Buradan seslenmek istiyorum, Türk milleti hiç zaman galeyana ve oyunlara gelemez, gelmeyecektir. Karanlık odaklar karşısında daima dimdik olacağız. Bu ülke hepimizindir. Şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ise baş sağlığı diliyorum. Türk millettin başı sağ olsun" diye konuştu.

Uzun yıllardır Millet Partisi'ne hizmet ettiğini dile getiren Said Korkut, "Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibalin tarafından, şahsıma Güneydoğu Anadolu Bölgesi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevi verilmiştir, ben de bunu en iyi bir şeklinde yapacağım" ifadelerine yer verdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Millet Partisi'nden Suruç Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement