Milletlerarası Anlaşmalar - Son Dakika
Güncel

Milletlerarası Anlaşmalar

Milletlerarası Anlaşmalar

Türkiye ve Gambiya arasında kültür, eğitim, bilim, basın yayın, gençlik ve spor alanlarında işbirliği anlaşmasının onaylanması hakkındaki karar, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

24.10.2014 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye ve Gambiya arasında kültür, eğitim, bilim, basın-yayın, gençlik ve spor alanlarında işbirliği anlaşmasının onaylanması hakkındaki karar, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Ankara'da 11 Şubat'ta imzalanan ekli "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Gambiya Cumhuriyeti hükümeti arasında kültür, eğitim, bilim, basın-yayın, gençlik ve spor alanlarında işbirliği anlaşması"nın onaylanması, Dışişleri Bakanlığı'nın 17 Eylül tarihli yazısı üzerine, Bakanlar Kurulu'nca 30 Eylül'de kararlaştırıldı.

Taraflar arasındaki anlaşmayla söz konusu alanlarda etkin kültürel ve sanatsal organizasyonlarının ve kuruluşlarının arasında direkt iletişim, işbirliği, tecrübe ve ilerleme alışverişi, tiyatro, müzik, opera, bale alanlarında ve diğer sanatsal alanlarda işbirliği ve karşılıklı ziyaret ve aktivitelerin gelişiminin kolaylaştırılması amaçlanıyor. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milletlerarası Anlaşmalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement