AK Parti'li Ramazan Kurtulmuş: AK Partinin Rakibi Yine AK Partidir - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Ramazan Kurtulmuş: AK Partinin Rakibi Yine AK Partidir

AK Parti\'li Ramazan Kurtulmuş: AK Partinin Rakibi Yine AK Partidir

AK Parti Bilecik 2. sıra milletvekili adayı olan, ancak seçimleri kazanamayan Ramazan Kurtulmuş, AK Partinin rakibinin yine AK Parti olduğunu söyledi.

11.06.2015 17:17  Güncelleme: 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bilecik 2'inci sıra milletvekili adayı olan, ancak seçimleri kazanamayan Ramazan Kurtulmuş, Ak Parti'nin rakibinin yine AK Parti olduğunu belirterek, "Ak Parti milletin kurduğu bir partidir ve milletin değerlerinden kopmadığı sürece güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir" dedi.

Seçimlerin ardından İHA muhabirine konuşan ve değerlendirmelerde bulunan Kurtulmuş, seçim programı başladığı günden beri programlarını düzenli olarak yaparak sahaya indiklerinin söyledi. Seçim sürecinde yapacakları, yaptıkları ve devam projeleri vatandaşlara anlattıklarını belirten Kurtulmuş, "Neticede yapıldı, sandıklar açıldı ve neticede ortada. Milli iradeye saygı duyarız. Milletimizin ortaya koymuş olduğu iradenin sonucunda Bilecik'te bir tane milletvekilimiz vardı. Bir milletvekilimizle yolumuza devam ediyoruz. Kayıp o manada bizim için yok. Oylarımız tabi belirli bir oranda mutlaka düşmüştür. Bunun değerlendirmesini de yaparız. Nerede eksiğimiz, noksanımız, kusurumuz varsa, milletimizin bize karşı bakış açısı, bize karşı değerlendirme, bizimle ilgili hangi konularda eksiklik varsa bunların tespitini yaparız. Bunları ortadan kaldırırız, tekrar yolumuza kararlı bir şekilde devam ederiz. Bizim siyaset anlayışımızda suçlu aramak gibi bir şey yoktur. Biz bu zamana kadar ne dedik en başından beri biz muhafazakar demokrat bir partiyiz. Muhafazakar demokrat ne demek halkın isteğine talebine düşüncesine değerlerine göre halka bağlı siyaset yapmak. Biz halktan hukuki siyaset anlayışıyla bu zamana kadar hiçbir zaman idare şeklimiz ve öyle bir siyaset anlayışımız olmadı biz aşağıyı iyi alanlarız. Aşağıda ne var, ne diyorlar mesaj nedir, istek nedir, talep nedir bunları çok iyi analiz ederiz, çok iyi anlarız ve önümüze o şekilde politika koyarız. Biz bunun seçim değerlendirmesini yaparız. Sonucu ona göre değerlendiririz. Önümüzdeki süreci de bugün ki seçim sonuçlarından çıkardığımız neticeye göre değerlendirip yolumuzu ona göre çizeriz" dedi.

"BİZİM OY ORANIMIZ AZ DA OLSA DÜŞMÜŞ OLABİLİR AMA!"

Kurtulmuş, önlerindeki süreçte sonuçları netice göre değerlendireceklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti.

"Bizim oy oranımız az da olsa düşmüş olabilir, ama biz zaten 1 milletvekiliyle 3 dönemdir temsil ediyoruz parlamentoda. Bu dördüncü dönemi bir milletvekili girdi. İki milletvekili almak için çaba gösterdik, ama aşağı yukarı 12'nci dönemden bu zamana kadar Bilecik'te hiçbir siyasi parti 2 tane milletvekili almamış. Bu 25'inci dönem. Biz bu defa tabloyu değiştirmek istedik. Farklı bir sonuç çıktı. Millerimizin iradesine özellikle altını çiziyorum bu zamana kadar saygı duyduğumuz gibi bundan sonra da saygı duyarız. Birileri gibi yanımıza birilerini takıp ta gelip sokakları karıştırarak veya darbe girişimlerinde bulunarak birilerine darbe yaptırarak biz iktidara gelmedik. Biz milli iradenin iktidarıyız, milletin iktidarı olarak biz yolumuza bu şekilde devam ediyoruz. Ak Parti'nin rakibi yine AK Parti'dir. Ak Parti milletin kurduğu bir partidir ve milletin değerlerinden kopmadığı sürece güçlü bir şekilde yoluna devam edecek" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Ramazan Kurtulmuş: AK Partinin Rakibi Yine AK Partidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement