Milletvekili Kurt'un Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Kurt'un Seçim Çalışmaları

Milletvekili Kurt\'un Seçim Çalışmaları

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, seçim çalışmalarına Vezirköprü ilçesinde devam etti.

14.10.2015 16:12

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, seçim çalışmalarına Vezirköprü ilçesinde devam etti.

Önce gençlerle buluşan Kurt, ardından esnaf ziyaretinde bulundu. 1 Kasım seçimleri için Vezirköprülü hemşehrilerinin desteklerini isteyen Kurt, Vezirköprü de yoğun ilgi gördü.

AK Parti Vezirköprü Gençlik Kolları'nın organize ettiği programa katılan Kurt, gençlere konuşma yaptı. Seçilme yaşını 18'e indirileceğini söyleyen Kurt, "Gençlere en çok güvenen, değer veren parti AK Parti'dir. Gençlerimiz için yapacağımız çalışmaları beyannamemizde de açıkça belirttik. Gençlerimizin önünü açmak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Ayrıca Kurt, gençlere ücretsiz internet erişimi de sağlanacağını söyledi. Eğitim alanında da AK Parti'nin birçok yeniliğe imza atacağını söyleyen Kurt, "Genç kardeşlerimizin üzerindeki sınav baskısını azaltmak için yükseköğretime geçişteki sınavların yılda birden çok yapılmasını temin edeceğiz" diye konuştu.

Vezirköprü'de esnaf ziyaretinde de bulunan Kurt, Ganioğlu Camii civarı, Orgenaral Faruk Cömert Caddesi ve Orta Camii Mahallesi Bakırcılar Arastası esnaflarını ziyaret edip, esnaflarla sohbet etti ve önümüzdeki seçimler için desteklerini istedi.

Ayrıca seçim çalışmalarında Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt'a, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Altunay, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Kurt'un Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement