Milletvekili Seçiminin Ardından - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Seçiminin Ardından

AK Parti Kırşehir milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

03.11.2015 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kırşehir milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Çetinkaya ve Arslan, yaptıkları ortak yazılı açıklamada, AK Parti'nin Kırşehir'de kent merkezi ve 6 ilçede oyunu arttırdığını belirterek, 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde Kırşehir halkına vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür edildi.

Çetinkaya, Kırşehir'de AK Parti'ye yakışır bir oy aldıklarını vurgulayarak, "12. seçim zaferini yaşatan milletimize teşekkür ediyoruz. Kırşehir'de de bu seçimlerden alnımızın akıyla çıktık. Halkımızın bizlere gösterdiği teveccühün ve omuzlarımıza yüklediği yükün farkındayız. Bizlere oy veren hemşehrilerimiz kadar oy vermeyen hemşehrilerimizin de gönlünü kazanmak için çalışacağız" ifadelerini kullanıldı.

26. Dönem Milletvekilliği seçimleri ile 4 yıl Kırşehir halkına hizmetkar olacaklarını kaydeden Arslan da "Kırşehir'e ve ilçelerimize birçok hizmetin gelmesi için mücadele edeceğiz. 1 Kasım seçimlerinde halkımızın sevgisine layık olmak için elimizden gelini yapacağız. Bu bir demokratik yarıştı ve halkımız iradesini ortaya koymuştur. Kırşehir'in kalkınması ve gelişmesi için projelerimizle elimizden geleni yapacağız" açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Seçiminin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement