Milletvekili Tunç'a Ziyaret Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Tunç'a Ziyaret Devam Ediyor

Milletvekili Tunç\'a Ziyaret Devam Ediyor

Bartın Ulus Şirinler Köyü Danagölü Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Arslan ve yönetim kurulu üyeleri ve Öz Orman İş Sendikası Bartın-Karabük-Zonguldak Bölgesi Şube Başkanı Yaşar Çaylı AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret ettiler.

15.01.2016 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Ulus Şirinler Köyü Danagölü Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Arslan ve yönetim kurulu üyeleri ve Öz Orman İş Sendikası Bartın-Karabük-Zonguldak Bölgesi Şube Başkanı Yaşar Çaylı AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u TBMM'deki makamında ziyaret ettiler.

İlk önce Öz Orman İş Sendikası Bartın-Karabük-Zonguldak Bölgesi Şube Başkanı Yaşar Çaylı 26. dönemin başlamasıyla Milletvekili Tunç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni dönemde Milletvekili Tunç'a meclis çalışmalarında başarılar diledi. Öz Orman İş Sendikası çalışmaları hakkında da bilgi veren Çaylı, mevsimlik orman işçileri ile ilgili taleplerini dile getirerek çalışmalarına verdiği destekten dolayı Milletvekili Tunç'a teşekkürlerini iletti.

Daha sonra Bartın Ulus İlçesi Şirinler Köyü Danagölü Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Arslan ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u TBMM'de ziyaret ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. Derneğinin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Milletvekili Tunç, Bartın'ın tüm ilçe ve beldelerinde olduğu gibi Ulus ilçesinin beldeleri ve köylerine önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini söyledi. Çalışmaları hakkında Milletvekili Tunç'a bilgi veren Şirinler Köyü Danagölü Mahallesi Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Milletvekili Tunç'a TBMM'deki çalışmalarında kolaylıklar dileyerek kendilerine sunmuş oldukları hizmetlerden dolayı da teşekkür ettiler. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Milletvekili Tunç'a Ziyaret Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement