Milletvekili Yılmaz Tunç Hasanören Köyünde İftara Katıldı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Yılmaz Tunç Hasanören Köyünde İftara Katıldı

Milletvekili Yılmaz Tunç Hasanören Köyünde İftara Katıldı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Hasanören köyünde düzenlenen iftar programına katıldı.

23.06.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Hasanören köyünde düzenlenen iftar programına katıldı.

Hasanören Köyünde, köylülerle birlikte iftar sofrasında bir araya gelen Milletvekili Yılmaz Tunç, Ramazan ayının rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı olduğunu belirterek, bu mübarek ay vesilesiyle yardımlaşma duygularının arttığını, birlik ve beraberliğin pekiştiğini söyledi.

Hasanören köyünde iftar sofrasını paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Tunç, köylerdeki hayat kalitesini artırmanın gayreti içerisinde olduklarını belirterek, Köydes projesiyle önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini anlatan Tunç bu hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti.

İftardan sonra Ulus-Ağaköyü'nü ziyaret eden Milletvekili Tunç köylülerle birlikte çay içerek sohbet etti. Milletvekili Tunç, Ağaköyü muhtarı Nuri Uzun'a ve köylülere 7 Haziran seçimlerinde verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Yılmaz Tunç Hasanören Köyünde İftara Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement