Milli Atletler Dünya Şampiyonasına Adana'da Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Milli Atletler Dünya Şampiyonasına Adana'da Hazırlanıyor

Milli Atletler Dünya Şampiyonasına Adana\'da Hazırlanıyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi 'Dünya Şampiyonasına Adana'da hazırlanan milli atletlere tüm olanakları seferber ettiklerini belirtti.

27.02.2014 10:15  Güncelleme: 11:39

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 7-9 Mart arasında Polonya'nın Sopot kentinde gerçekleştirilecek Dünya Atletizm Salon Şampiyonasına Adana'da hazırlanan milli atletlere her türlü olanağı seferber ettiklerini bildirdi.

Hadi, Yüreğir Serinevler Atletizm Kamp Eğitim Merkezi'nde konaklayan Atletizm Milli Takımı Antrenörü Süleyman Altınoluk, 2012 Londra Olimpiyatlarında bin 500 metrede ikinci olan Gamze Bulut ile rekortmen milli atletler Cihat Uslu, Elif Karabulut ve Süleyman Pekmezci'yi makamında kabul etti.

Londra Olimpiyatlarına yönetici olarak gittiğini ve Gamze Bulut'un bin 500 metre yarışını izlediğini belirten Hadi, yarış sonunda ikinci olan Bulut'un başarısından dolayı göz yaşlarına hakim olamadığını söyledi.

Kentin hava koşullarının 12 ay spor yapmaya uygun olduğunu vurgulayan Hadi, şunları kaydetti:

"Yüreğir Serinevler Atletizm Kamp Eğitim Merkezi, fitness, sauna, internet, dinlenme, yatak ve yemekhanesiyle milli takımlar için 5 yıldızlı otel konumunda ideal bir mekan. Bu nedenle son yıllarda 20 kadar Türk ve yabancı milli takım, burada kamp yaptı. Polonya'da gerçekleştirilecek Dünya Salon Şampiyonası'na kentimizde hazırlanan milli atletlere tüm olanakları seferber ediyoruz. Başta olimpiyat madalyalı atlet Gamze Bulut olmak üzere tüm sporculara Adana'nın konukseverliğini göstereceğiz. Atletizm milli takımımız, hazırlık için yaklaşık 3 yıldır kentimizi tercih ediyor. Adana, atletlere uğurlu geliyor. Milli gururumuz sporcuları kentimizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz."

Hazırlattığı "rekor pastasını", olimpiyat madalyalı atlet Gamze Bulut'a kestiren Hadi, kendisinden hem dünya şampiyonasında hem de 2016 Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde gerçekleştirilecek olimpiyat oyunlarında yine madalya sözü aldı.

Milli Takım Antrenörü Süleyman Altınoluk da Adana'da hava koşulları ve tesislerin yanı sıra atletizm sevdalısı Hadi sayesinde çalışma koşullarının mükemmel olduğunu belirterek, yetkililere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milli Atletler Dünya Şampiyonasına Adana'da Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement