Milli Eğitim Müdürlüğü'nden "Karaman'da İz Bırakanlar" Kitabı - Son Dakika
Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden "Karaman'da İz Bırakanlar" Kitabı

Milli Eğitim Müdürlüğü\'nden "Karaman\'da İz Bırakanlar" Kitabı

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğrencilere Karaman’ın tarihi şahsiyetlerini tanıtma amacı ile hikaye kitabı yayımladı.

26.07.2014 09:43

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğrencilere Karaman'ın tarihi şahsiyetlerini tanıtma amacı ile hikaye kitabı yayımladı.

Şube Müdürü Adem Sarnıçlı'nın koordinatörlüğünde Ar-ge birimi ile Karaman'ın yazar öğretmenleri bir araya geldi. Karaman'ın önde gelen tarihi şahsiyetleri belirlenerek nasıl bir çalışmanın yapılacağı kararlaştırıldı. İl Müdürü Asım Sultanoğlu'nun öneri ve destekleri ile bu çalışma, örnek şahsiyetlerin hayatlarının hikayeleştirildiği "Karaman'da İz Bırakanlar" isimli kitabın basımı ile sonuçlandı. Kitabın basımından sonra hikaye yazarı öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, yazarlara hikayelerinin yer aldığı kitabı hediye ederek plaket verdi. Sultanoğlu, hikaye kitabında adı geçen örnek şahsiyetlerin hayatlarıyla Karaman'ın ve Türkiye'nin tarihinde parlak dönemlerin yaşanmasına katkı sağladığını ifade ederek, yazarlara ve emeği geçen herkese teşekkür etti. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Eğitim Müdürlüğü'nden 'Karaman'da İz Bırakanlar' Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement