Milli Eğitimden Turizmcilere Teşekkür Yemeği - Son Dakika
Yerel

Milli Eğitimden Turizmcilere Teşekkür Yemeği

Milli Eğitimden Turizmcilere Teşekkür Yemeği

Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında değişik branşlarda yüksek başarı gösteren öğrencilere tatil hediye eden turizmcilere teşekkür yemeği verdi.

21.10.2014 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında değişik branşlarda yüksek başarı gösteren öğrencilere tatil hediye eden turizmcilere teşekkür yemeği verdi. Başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesi, diğer öğrencilerin ise teşvik edilmesini amaçlayan uygulama çerçevesinde, tüm okulların başarılı öğrencileri geçtiğimiz yaz ayında aileleriyle birlikte turistik tesislerde ücretsiz tatil yapmıştı.

Kuşadası Otelciler Derneği (KODER) üyesi turistik tesislerin bu jestine karşılık, Milli Eğitim müdürlüğü de turizmcilere plaket ve yemekle teşekkür etti. Korumar Otel'de düzenlenen yemeğe Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Belediye Başkan Vekili Hakan Turhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin yapıcı, Otelciler Birliği Başkanı Tacettin Özden ile turizmciler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Şerafeetin Yapıcı, projeye destek verenleri kutlayan konuşmasında "Çeşitli alanlarda başarı kaydetmiş öğrencilerimizi ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen bir projeye destek olan herkese teşekkür ederiz "dedi.

Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ise "Bu akşam çok kapsamlı bir olay için burada olmasak ta büyük bir duyarlılık örneği için buradayız, bu konuda iki şeyi taktir etmek istiyorum. Biri işbirliği, diğeri ise kadirbilirlilik. Eğitimin dünyada ne nasıl bir rekabet içinde olduğunu hepimiz biliyoruz, bu nedenle yöremiz insanının eğitimde başarısını sonuna kadar desteklemeliyiz. Kuşadası yapacağı projelerle çevre yerleşimlere örnek olması gereken bir kenttir, bunu başarmanın yolu da işbirliğinden geçer. Hangi kurum olursa olsun Kuşadası'na fayda getirecek bir iş yapıyorsa o kurumu desteklemeli, yanında olmalıyız. Eğer bu iş birliği sağlanırsa eminim Kuşadası Türkiye'de olduğu gibi Dünyada da hakkettiği değeri alacaktır" dedi.

Konuşmaların ardından Ephesia Beach Resort Otel Rıza Esen,Charisma Otel Serdar Karaoğlu, Panorama Hill Otel Ali Sönmez Aqua Fantasy Aquapark Hotel Ali Karayiğit, Pigale Beach Resort Otel Ufuk Sönmezgül'e plaket verildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Eğitimden Turizmcilere Teşekkür Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement