Milli Motosikletçi Sofuoğlu, Çocuklarla Gösteri Yaptı - Son Dakika
Yerel

Milli Motosikletçi Sofuoğlu, Çocuklarla Gösteri Yaptı

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında ATV aracıyla Sakarya'da gösteri yaptı.

07.04.2015 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında ATV aracıyla Sakarya'da gösteri yaptı.

Kent meydanında düzenlenen etkinlikte konuşan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, polis-halk dayanışmasını sergilemeyi amaçladıklarını söyledi.

Aziz milletin hizmetinde olan, 24 saat vatandaşın huzur ve güvenliği için çalışan polis teşkilatının mensuplarını sevgiyle bağırlarına bastıklarını dile getiren Coş, "Bu hizmetler olmadığı zaman kötü niyetli şahısların, kamu düzenini bozmak isteyen iç ve dış güçlerin neler yapabileceklerini geçmişte gördük. Bu yüzden güvenlik olmadan diğer hizmetlerin sağlıklı şekilde sunulması mümkün değildir" ifadesini kullandı.

Coş, Sakarya'nın güvenli bir şehir olduğunu vurgulayarak, "Vatandaşlarımızın, kolluk kuvvetleri ve jandarma teşkilatımıza verdiği destek sayesinde kentimiz güvenli şehir olma konumunu inşallah sürdürecek ve daha iyi seviyelere çıkaracaktır" şeklinde konuştu.

Milli motosikletçi Sofuoğlu

Konuşmaların ardından, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, çocuklarla ATV aracı üstünde gösteri yaptı. Sanatçı Oktay Kaynarca da ATV'ye binerek kısa gösteri sundu. Sofuoğlu, daha sonra motosikletli polislerle şehir turu attı.

Kenan Sofuoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de olduğu zaman Polis Haftası kapsamında düzenlenen kutlamalara mutlaka katıldığını söyledi.

İspanya yarışına da aynı anda hazırlandığını vurgulayan Sofuoğlu, "Bugün tek sıkıntılı nokta, hava bizim için uygun değil. Normal şartlarda birçok motosikletçi gelecekti, hep beraber şehir turu yapacaktık ama tabi hava kötü olunca motorcular motorlarını garajdan çıkarmadı. Biz de bugün motorlu polis arkadaşlarımızla tur yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milli Motosikletçi Sofuoğlu, Çocuklarla Gösteri Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement