Milli Motosikletçiler 'Düzce'den Dakar'a' Projesi ile Start Alacak - Son Dakika
Güncel

Milli Motosikletçiler 'Düzce'den Dakar'a' Projesi ile Start Alacak

Milli Motosikletçiler \'Düzce\'den Dakar\'a\' Projesi ile Start Alacak

Milli motosikletçiler 'Düzce'den Dakar'a' projesi ile start alacak Serkan Özdemir 2017'de ülkemizi başarılı bir şekilde temsil edeceğiz Şakir Şenkalaycı İlk 10'un içinde yer almak istiyoruz Dakar'da yarışacak milli sporcular Şakir Şenkalaycı ve Serkan Özdemir, 2017'de Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade ettiler.

29.01.2016 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli motosikletçiler 'Düzce'den Dakar'a' projesi ile start alacak

Serkan Özdemir 2017'de ülkemizi başarılı bir şekilde temsil edeceğiz

Şakir Şenkalaycı İlk 10'un içinde yer almak istiyoruz

Dakar'da yarışacak milli sporcular Şakir Şenkalaycı ve Serkan Özdemir, 2017'de Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade ettiler.

2017 Dakar Rallisi'ne katılacak milli sporcular Şakir Şenkalaycı ve Serkan Özdemir, 4-7 Ağustos arasında Düzce'de düzenlenecek Yakın Karadeniz Enduro Rallisi ile çalışmalarına hız katacak. Bu sene Düzce'den Dakar'a adlı bir proje ile yola çıkan ve TÜYAP'ta başlayan EMITT Fuarı Düzce standında Doğan Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulunan milli motosikletçiler, Türk Bayrağı'nı finişe götürmek için mücadele edeceklerin dile getirdiler.

SERKAN ÖZDEMİR 2017'DE ÜLKEMİZİ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Bu sene Yakın Karadeniz Enduro Rallisi ile Düzce'den start vereceklerini ifade eden milli motosikletçi Serkan Özdemir, "Geçen sene Güneydoğu'dan start vermiştik, şimdi yakın Karadeniz'den; Düzce'den start veriyoruz. Bu anlamda Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Kaynaşlı Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. 39'uncu Dakar Şampiyonası'nı 2017'de Şakir Şenkalaycı ve Serkan Özdemir ikilisi ile takım oluşturarak temsil edeceğiz. 9 bin küsur kilometrelik bir etap olacak yine, yaklaşık olarak 13-14 gün süren bir yarışta Türk Bayrağı'nı finişe götürmek için bütün mücadelemizi sergileyeceğiz. Burada da EMITT Fuarı'nda bu projenin ilk adımlarını attık. Ümit ediyorum ki başarılı bir şekilde 2017'de ülkemizi temsil edeceğiz" diye konuştu.

ŞAKİR ŞENKALAYCI İLK 10'UN İÇİNDE YER ALMAK İSTİYORUZ"

Dakar'ın bireysel spordan ziyade takım sporu olduğunu dile getiren milli motosikletçi Şakir Şenkalaycı ise, Serkan kardeşimle birlikte güzel bir takım oluşturduk Türkiye Motosiklet Federasyonu desteği ile, GAP'tan Dakar'a diye bir proje ile yola çıktık. Ülkemizin doğusunu dolaşarak oradaki vatandaşlarımızın desteğini alarak motorsporları olan olimpiyatta start aldık ve çok başarılı olduk. Dakar bireysel spordan ziyade bir takım sporu. Serkan'ın bütün enerjisini ve desteğini yarışın içerisine strateji yaparak benim üzerimde sergilemeyi doğru bulduk. Çünkü onun motosikletinde bir problem olmuştu yarışın ortasında. Dolayısıyla biz bu işi birlikte başardık. 2017'de de bu çalışmayı devam ettireceğiz ve Serkan'la birlikte Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edip ilk 10'un içerisinde gelmeyi hedefliyoruz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milli Motosikletçiler 'Düzce'den Dakar'a' Projesi ile Start Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement