Minderin Aslanları Dünya Şampiyonası'na Hazır - Son Dakika
Spor

Minderin Aslanları Dünya Şampiyonası'na Hazır

Minderin Aslanları Dünya Şampiyonası\'na Hazır

15-20 Temmuz 2014 tarihleri arasında Slovakya'nın Sninna kentinde düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası'nın hazırlıklarını Ankara'da sürdüren Yıldız Erkekler Serbest Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda elde ettiği başarıyı tekrarlamak istiyor.

06.07.2014 12:08

15-20 Temmuz 2014 tarihleri arasında Slovakya'nın Sninna kentinde düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası'nın hazırlıklarını Ankara'da sürdüren Yıldız Erkekler Serbest Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda elde ettiği başarıyı tekrarlamak istiyor.

Türk güreşini 2020 ve 2024 Olimpiyatları'nda en iyi şekilde temsil etmeyi hedefleyen Yıldız güreşçiler, Slovakya'da organize edilecek Dünya Şampiyonası'nda minderi titretmek istiyor.

YAVAŞER: "DÜNYAYA GÜCÜMÜZÜ GÖSTERECEĞİZ"

Elmadağ Kamp Eğitim Tesisleri'nde çalışmalarını yürüttüklerini dile getiren Yıldız Erkekler Serbest Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Gökhan Yavaşer, "Kazanacağımız madalyalarla Dünya Şampiyonası'na damga vurmak istiyoruz. Mücadele etmeden hiçbir başarının kazanılmadığı bir dönemdeyiz. Türkiye, daima dünya güreşinde söz sahibi bir ülkedir. Karşımıza çıkan rakiplerimizin bizden çekinmeleri, bizi rehavete sokmuyor. Bulgaristan'da gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası'nda 1 altın ve 3 bronz madalya kazanmıştık. Slovakya'dan da bol madalya ile ülkemize dönmek ve şanlı bayrağımızı dalgalandırmak istiyoruz" dedi.

ÇAM: "VATANIMA OLAN GÖNÜL BORCUMU ÖDEYECEĞİM"

Mayıs ayında Bulgaristan'ın Samokov şehrinde gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası'nda 58 kiloda altın madalya kazanarak önemli bir başarının altına imza atan milli güreşçi Ali Çam, " Hamza Yerlikaya'yı idol olarak görüyorum. Gece gündüz demeden antrenmanlarıma devam ediyorum. Bu ülkenin maddi ve manevi değerleri sayesinde mindere çıkabildiğimin farkındayım. Vatanıma olan gönül borcumu ödemek amacıyla yine üst seviyede performans sergileyerek Slovakya'dan altın madalya ile dönmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonası'nda milli mayoyu giyecek sporcular ve sikletleri ise şu şekilde:

"Cihan Urhan (42), Cabbar Duyum (46), Deniz Akkaya (50), Emrah Sarıtaş (54), Ali Çam (58), Muhammed Lütfü Küçükyıldırım (63), Fazlı Eryılmaz (69), Emrah Turkaya (76), Semih Yazıcı (85), Deniz Yasak (100)." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Minderin Aslanları Dünya Şampiyonası'na Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement