Minik Medine Yozgat'ta Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi - Son Dakika
Yerel

Minik Medine Yozgat'ta Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Minik Medine Yozgat\'ta Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, denizde yüzerken boğulma tehlikesi geçiren ve hastanede tedavi altına alına 3 çocuktan hayatını kaybeden 8 yaşındaki Medine Andaç, memleketi Yozgat’ta toprağa verildi.

06.07.2014 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, denizde yüzerken boğulma tehlikesi geçiren ve hastanede tedavi altına alına 3 çocuktan hayatını kaybeden 8 yaşındaki Medine Andaç, memleketi Yozgat'ta toprağa verildi.

Fatsa'da Annesi Fadime Andaç ile birlikte Dolunay Mahallesi sahiline giden ve burada serinlemek için kuzenleri Arda (6) ve Barış Andaç (7) ile denize giren Medine Andaç, akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirmiş ve çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kurtarılarak hastaneye sevk edilmişti. İki gündür Samsun'daki bir hastanede sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybeden Medine Andaç'ın cenazesi memleketi Yozgat'ın Çalatlı köyüne getirildi. Medine Andaç, öğle namazını müteakip kılınınan cenaze namazından sonra köy mezarlığında 2007 yılında hayatını kaybeden ablası Gizem Andaç'ın yanında toprağa verildi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Medine Yozgat'ta Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement