Minik Öğrencilerden Başkan Tollu'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Minik Öğrencilerden Başkan Tollu'ya Ziyaret

Minik Öğrencilerden Başkan Tollu\'ya Ziyaret

Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, makamında minik öğrencileri ağırladı.

06.04.2015 13:19

Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, makamında minik öğrencileri ağırladı. Başkan Tollu, Erdemli Elif Bulut Anaokulu öğrencilerinin ziyaretinden mutlu olduğunu belirtti.

Erdemli Elif Bulut Anaokulu Müdürü Sedat Toker, Okul Aile Birliği Başkanı, okul öğretmenleri ve minik öğrencilerle birlikte, Başkan Tollu'yu ziyaret ederek, okullarında yaptığı hizmetlerden dolayı Tollu'ya teşekkür ettiler. Ziyarette, geleceğin bu çocuklar tarafından teminat altında olduğuna dikkat çeken Tollu, çocukların eğitimi için hiçbir fedakarlıktan kaçmadıklarını söyledi. Önemli olanın bu çocukların iyi yetiştirilmesi olduğunu belirten Tollu, "Bu çocuklar bizim geleceğimizdir. Her yönden mükemmel yetiştirilmelidirler. Onlara hem bizim hem de bu ülkenin ihtiyacı var. Dolayısı ile bu genç beyinlerin ülkemizi en iyi şekilde temsil edebilecek duruma gelmeleri için biz de elimizden geleni fazlasıyla yapmalıyız. Bu çerçevede biz Erdemli'de okulları, okul ayrımı gözetmeden destekliyoruz, desteklemeye de devam edeceğiz" dedi.

Erdemli Belediyesi olarak kendi dönemlerinde eğitime son derece büyük destek verdiklerinin altını çizen Tollu, Erdemli'de ilk defa böylesine bir desteğin yaşandığını vurgulayarak, çocukların iyi şartlarda okuması gerektiğini kaydetti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Öğrencilerden Başkan Tollu'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement