Minik Öğrencilerin Karnelerini Başkan Ak Verdi - Son Dakika
Yerel

Minik Öğrencilerin Karnelerini Başkan Ak Verdi

Keçiören İlkokulu öğrencileri 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk dönem karnelerini Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın elinden aldı.

24.01.2015 11:31

Keçiören İlkokulu öğrencileri 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk dönem karnelerini Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın elinden aldı.

Karne dağıtım programına Başkan Ak'ın yanı sıra Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, İlçe Müftüsü İhsan İlhan, Keçiören TOGEM Başkanı Ayten Aydın ve çok sayıda veli katıldı. Öğrencilerin büyük bir heyecanla ilk dönemi tamamlayıp karnelerini aldıklarını söyleyen Başkan Mustafa Ak, "Bugün bir eğitim döneminin yarısındayız.Öğrencilerimize karnelerini dağıtacağız. Aynı zamanda da eğitimde ne aşamadayız deyip eksiklerimiz var mı diye düşünerek muhasebesini yapacağız" dedi.

KEÇİÖREN ADINI TAŞIYAN İLK OKULUMUZ

Okula yeni başlamış olan öğrencilerin çok heyecanlı olduklarını belirten Başkan Ak, "Bizler de bu sıralardan geldik, o yüzden öğrencilerimizin duygularını anlıyoruz. Bugün karne dağıttığımız bu okuldan da milletimize güzel hizmet edenler çıkacak. İlçe sınırlarımız içinde ilk defa Keçiören adını taşıyan bir ilkokulumuz oldu. Eğitim kalitesi bakımından da Keçiören'in gözbebeği olacağına inanıyorum" diye konuştu. Eğitime her zaman öncelik verdiklerini hatırlatan Ak, "Eğitim havadan sudan sonra ihtiyaç duyduğumuz en önemli unsurdur. Velilerimizin çocuklarını çok yakından takip etmesi gerekiyor. Çocuk okul dışındaki alanlardan da etkileniyor. Bizler de kurumlar arası işbirliklerimizi artırarak sokağın çocuklarımız üzerindeki kötü etkilerini engellemek için çok çalışıyoruz. Her yaşta öğrenmeye devam ediyoruz, çünkü eğitim doğumdan ölüme kadar devam eden bir süreçtir" dedi.

MİLLİ HEDEFLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA EĞİTMELİYİZ

Keçiören'de 161 bin civarında öğrenciye karne verileceğini hatırlatan Kaymakam Nusret Dirim de, "Eğitimin en önemli amacı iyi insanlar yetiştirmektir. Öğrencilerimizi milli hedeflerimiz doğrultusunda eğiteceğiz ki geleceğe sağlam adımlarla gidelim. Bu tatilde de öğrencilerimizin bilgisayar ve cep telefonunda oynadıkları oyunlarda çok fazla zaman israfı yapmamalarını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Kılıçgil ise, "Başarı ekip ruhuyla çocuklarımıza örnek olarak yaşamak ve yapmakla mümkün oluyor.

Öğrencilerimizin artık dinlenme zamanı. Velilerimiz çocuğun karnesi nasıl olursa olsun onları kucaklamalı ama tavsiyelerini de vermeli" dedi.

SURİYELİ ÖĞRENCİ DE KARNE ALDI

Konuşmaların ardından, minik öğrencilerin sergiledikleri halk oyunu gösterileri hem öğretmenleri hem de velileri gururlandırdı. Programın sonunda Başkan Ak, Kaymakam Dirim ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kılıçgil sınıflara girerek minik öğrencilere hem karnelerini dağıttılar hem de sohbet ettiler. Sınıfta bulunan Suriyeli öğrenci ile özel olarak ilgilenen Başkan Ak, notları hem Türkçe hem de Arapça olarak yazılmış karneyi öğrenciye verdi. Başkan Ak'ın öğrencilere yarıyıl tatil seti ve imzalı fotoğraflarını hediye etmesi öğrencilerin karne mutluluklarını daha da artırdı.

Keçiören İlkokulu'ndaki programdan sonra Başkan Ak, Kaymakam Dirim ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kılıçgil ile birlikte Kalaba Anaokulu'na da giderek öğrencilerin ilk karne heyecanlarına ortak oldu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Öğrencilerin Karnelerini Başkan Ak Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement