Minik Senaristler, Hayallerini Dünya'ya Duyurdu - Son Dakika
Güncel

Minik Senaristler, Hayallerini Dünya'ya Duyurdu

Nesibe Aydın öğrencileri Amerika'da düzenlenen Gelecek Problemleri Çözme Uluslararası Programı yarışmasından derece ile döndü.

27.08.2014 11:58  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika, bu yıl 40. sı düzenlenen "Gelecek Problemleri Çözme Uluslararası Programı" ile üç farklı dalda yeteneklerini sergileyen birçok ülkeden öğrenciyi ağırladı. 2011 yılından bu yana senaryo yazma dalında yarışmaya katılan Nesibe Aydın öğrencileri büyük bir başarıya imza attı. Geçtiğimiz yıl da Türkiye elemelerini birincilikle kazanan 3. Sınıf öğrencisi Elif Bahar Bülbül (9) ve 9. Sınıf öğrencilerinden Arda Güçlü (16) dereceleri ile kendilerinden söz ettirmeyi başardılar. "Space (Uzay)" konulu senaryoları için İngilizce öğretmenleri Fidan Bahar Raşa ile Lowa Üniversitesine giden öğrenciler, yazdıkları senaryoları ile yeteneklerini sergilediler. Arda Güçlü ve ekibi dünya üçüncüsü olurken, Elif Bahar Bülbül ve ekibi dünya altıncısı olarak ülkemizi temsil ettiler. Büyük bir başarıya imza atarak ülkemize dönen minik senaristler, bu yıl düzenlenecek yarışmalara şimdiden hazırlanmaya başladı.

Birçok alanda öğrencilerinin, hem beceri hem de kişisel gelişimine destek olan Özel Nesibe Aydın Okulları, yetenekleri ile başarılara imza atan öğrencilerini geleceğe taşımak için alanında uzman öğretmenleri ile farklı branşlar için geniş ekipler oluşturdu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik Senaristler, Hayallerini Dünya'ya Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement