Mısır'daki Saldırılar - Son Dakika
Güncel

Mısır'daki Saldırılar

Kuzey Sina'daki saldırıları araştırmak için üst düzey komutanlardan oluşan komisyon kuruldu.

25.10.2014 15:14

Mısır Silahlı Kuvvetler Yüksek Konseyi'nin, 26 kişinin hayatını kaybettiği Kuzey Sina ilindeki saldırıları araştırmak için üst düzey komutanlardan oluşan komisyon kurulduğu bildirildi.

Silahlı Kuvvetler Yüksek Konseyi'nden yapılan açıklamada, Kuzey Sina'daki olayların ardından Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi başkanlığında olağanüstü toplantı düzenlendiği ve terörle mücadele konusunda plan hazırlandığı belirtildi. Hazırlanan planın toplantıda onaylandığı ifade edilerek, planın ayrıntılarına ilişkin bilgi verilmedi.

Kuzey Sina'daki olayların yankılarının ve terörle mücadele yollarının masaya yatırıldığı toplantıda, son saldırıların araştırılması için üst düzey komutanlardan oluşan bir komisyon kurulduğu kaydedildi.

Ordunun Mısır topraklarındaki terörü yok etme konusunda "kararlı" olduğu vurgulanan açıklamada, ölenlere rahmet, hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve tüm Mısır halkına başsağlığı dilendi.

Kuzey Sina'da dün güvenlik noktasına düzenlenen bombalı saldırıda 26 kişi hayatını kaybetmiş, 30'a yakın kişi yaralanmıştı, bombalı saldırıdan birkaç saat sonra da aynı ilde bir başka güvenlik noktasına silahlı saldırı düzenlenmişti. - Kahire

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mısır'daki Saldırılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement