Mkü'de Kayıtlar Başladı, - Son Dakika
Yerel

Mkü'de Kayıtlar Başladı,

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) 2011-2012 yeni dönem kayıtları başladı.

05.09.2011 13:01

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) 2011-2012 yeni dönem kayıtları başladı.

MKÜ Öğrenci işleri Daire Başkan Vekili Hüseyin Celil üniversiteye 2 bin 877 fakülte, 682 yüksekokul, 5 bin 205 meslek yüksek okulu olmak üzere 8 bin 764 öğrencinin kayıt yapmaya hak kazandığını söyledi.

Yeni öğrenci kayıtlarının 5-9 eylül tarihleri arasında gerçekleştirileceğini belirten Celil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin belirtilen tarihlerde bizzat kendilerinin kayıt işlemlerini yapmaları gerektiğini ifade etti.

Celil, kayıt yaptıracak öğrencilerin istenen belgelerin asılları ile kayıt yaptırması gerektiğini, yeni başlatılan uygulama ile de erkek öğrencilerin askerlik ile ilgili durumu yazılı olarak kendisinden isteneceğini kaydetti.

Yoğunluğun önüne geçebilmek için her fakülteye ayrı günlerde kayıt imkanı sunduklarını belirten Celil, mazereti olan öğrencilere de normal tarihleri içinde kayıt yapma fırsatı vereceklerini söyledi.

Celil, yeni kayıt yaptıracak öğrencilere kolaylık sağlamak amacıyla bankaların mesai yapacağını, öğrenci temsilcisinin de kayıtlarda yardımcı olacak için hazır bekleyeceğini ifade etti.

Eğitimine devam eden öğrencilerin kayıt yenileme işlemlerinin de 12-16 eylül tarihlerinde yapılacağına dikkat çeken Celil, öğrencilerin belirtilen zamanda internet üzerinden kayıtlarını yenilemeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

- HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mkü'de Kayıtlar Başladı, - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement