Mobilyacılardan İntermob'a Çıkarma - Son Dakika
Ekonomi

Mobilyacılardan İntermob'a Çıkarma

Mobilyacılardan İntermob\'a Çıkarma

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, iş ve fuar gezileriyle üyelerini teknolojik yeniliklerle buluşturuyor.

01.10.2014 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, iş ve fuar gezileriyle üyelerini teknolojik yeniliklerle buluşturuyor.

İTSO'nun 28 Eylül'de İstanbul'a günübirlik düzenlediği gezide, oda üyeleri, İNTERMOB 2014 (Uluslararası Mobilya ve Yan Sanayi Aksesuar Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı) ile 27. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı'nı gezme fırsatı buldu. Beylikdüzü'ndeki TÜYAP merkezinde eş zamanlı düzenlenen fuarlarda üretimden tasarıma, kullanılan malzemelerden üretim teknolojilerine kadar tüm yenilikleri yerinde görme fırsatı bulan İnegöllü mobilyacı ve keresteciler, dünyanın dört bir yanından gelen firmaların birbirinden güzel ve ilginç tasarımlarını inceledi.

İTSO'nun ücretsiz fuar gezisine mobilya ve kerestecileri kapsayan meslek komitelerinden firma sahipleri ve çalışanları katıldı. Fuar gezisi ilgi görürken 133 kişilik İnegöl kafilesi, Türkiye'nin yanı sıra 30 ülkeden 867 firmanı stant açtığı fuarlarda firmaların temsilcileri ile birebir görüşme imkanı da buldu.

TEKNOLOJİYE YAKIN TAKİP

İki büyük fuarı kapsayan sektörel geziyi değerlendiren İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl, iç pazarda mobilyaya öncülük eden İnegöl için bu fuarların son derece önemli olduğunu söyledi. Fuarlara çok sayıda uluslararası firmanın katılması nedeniyle mobilya ve kereste sektöründeki tüm yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri izleme şansı yakaladıklarını anlatan Anıl, "Günümüzün rekabetçi şartları, dünyadaki gelişmeleri çok yakından takip etmeyi gerektiriyor. Üretim, tasarım ve pazarlama stratejileri oluştururken,  gelişmelerin gerisinde kalınması, pazarda tutunma şansını yok eder. Bu nedenle sektörel fuar gezilerini çok önemsiyoruz. Üyelerimizin bakış açısına genişlik kazandıran, rakiplerini analiz etme şansı veren bu organizasyonlara yönelik gezilerle üyelerimize hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Mobilyacılardan İntermob'a Çıkarma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement