Moda&sosyete - Son Dakika
Magazin

Moda&sosyete

HAFTANIN DAVETİ Dünyaca ünlü gururumuz Dice Kayek markasının yaratıcıları müthiş ikili Ayşe Ege ve Ece Ege'nin, Victoria & Albert Museum tarafından....

08.02.2014 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAFTANIN DAVETİ

Dünyaca ünlü gururumuz Dice Kayek markasının yaratıcıları müthiş ikili Ayşe Ege ve Ece Ege'nin, Victoria & Albert Museum tarafından verilen 'Jameel Prize 3'ü kazanmalarının şerefine Esma Sultan Yalısı'nda müthiş bir davet düzenlendi. Akfen ve İstanbul 74'ün evsahipliğinde gerçekleşen davette her ayrıntı zarif ve klastı. Şıklık anlamında gecenin en dikkat çekici ismi; kendisine ve ortama çok yakıştırdığım saç aksesuvarıyla Aslı Üstünkaya idi. Diğer şıklarım ise Ayşegül Dinçkök, Lian Kebudi, Demet Müftüoğlu, Ferhan İstanbullu ve Seda Domaniç idi.

HAFTANIN EVET'İ

Özge Borak, son filmi 'Eyyvah Eyvah 3' sebebiyle haftanın en çok konuşulanlarından. Neyse ki kırmızı halıda da, katıldığı programlarda da gayet hoş ve şık görünüyor. Stil konusunda; Seda ve Hafize Çeliktürk kardeşlerden destek alması da profesyonelliğinin göstergesi. Keşke her yıldızımız; sadece dizilerde değil, katıldıkları davetlerde de işin erbaplarından destek almayı bilse. Filminin galasında ve şov programında giydiği iki kıyafet de Merve Üründül tasarımı. Ayakkabılar Christian Louboutin ve Gianvito Rossi. Takılar ise Melis Göral'ın tasarımları. Her iki elbisede de farklı detaylar var. Birinde asimetrik etek, diğerinde ise derin V yaka... Borak, her ikisinde de gayet hoş ve klas görünüyor.

HAFTANIN HAYIR'I

Fiziğini çok beğendiğim Songül Öden'de ise; 'Styling konusunda profesyonel destek almazsanız, sonucu böyle olur' dedirten bir görüntü var. Üstündeki elbise, 70'lerin tadında nefis güzellikte bir Begüm Salihoğlu tasarımı. Ama keşke Songül Öden adına çok önemli bir davet için son anda seçim yapılmak yerine haftalar öncesinden vücut hatlarına uygun doğru seçim yapılsaymış. Göğüs frikiği vermemek için el, her karede düzeltme modunda. Bir de sırttaki tül bitiminde etler kesilmiş ve tam anlamıyla 'pırtlamış'. Kısaca doğru bir eşleşme olmamış.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement