Moda ve Perakende Dünyası Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Moda ve Perakende Dünyası Bir Araya Geldi

Moda ve Perakende Dünyası Bir Araya Geldi

Markafoni Grup, önceki gece düzenlediği özel bir etkinlikle moda, perakende ve iş dünyasının zirvesindeki isimleri bir araya getirdi.

15.01.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü Markafoni.com, dünyaca ünlü parfüm ve kozmetik markalarını aynı çatı altında toplayan Misspera.com ve Türkiye'nin en büyük online ayakkabı mağazası Zizigo.com gibi markaları bünyesinde bulunduran Markafoni Grup, Colonie'de düzenlediği özel bir etkinlikle moda ve perakende sektörünün zirvesindeki isimleri buluşturdu.

"Modanın geleceğini keşfedin" temasıyla düzenlenen davette modanın geleceği, sektörün önde gelen isimleri ile ele alındı. Etkinlik Markafoni Grup CEO'su İlker Baydar ve Markafoni Grup'u bünyesinde bulunduran dünya devi Naspers Grup'un E-Ticaret Operasyonlarından Sorumlu Başkanı Lawrence Illg'in açılış konuşmalarıyla başladı.

"MODA MARKALARI MARKAFONİ İLE DÜNYAYA AÇILACAK"

Baydar, konuşmasında 2014'ü son derece başarılı sonuçlarla kapattığını vurgulayarak, 2015'te sezon ürünleri satışına da başlayacaklarını ve yüzde 40 oranında büyüme hedeflediklerini belirtti. Müşteri deneyimini zenginleştirmeye devam edeceklerini söyleyen Baydar, Markafoni Grup bünyesindeki Markafoni.com, Zizigo.com ve Misspera.com'un günümüzde trendleri takip eden değil belirleyen platformlar haline geleceğini vurguladı.

Illg ise yaptığı konuşmasında Naspers Grup'un Markafoni Grup ile Türkiye'nin moda markalarının dünyaya açılmasında bir köprü olacağını söyledi. Markaları kendileriyle işbirliğine ve fırsatları değerlendirmeye davet etti.

Açılışın ardından Vogue Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Seda Domaniç moderatörlüğünde gerçekleştirilen panellerden ilkinde, Naspers Grup'un E-Ticaret Operasyonlarından Sorumlu Başkanı Lawrence Illg ve Bilsar Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Selman Bilal, Türkiye perakende sektörünün yurt dışı pazarlara açılma stratejileri ile ilgili görüşlerini paylaştı. İkinci panelde ise Naspers bünyesinde yer alan souq.com CEO'su Ronaldo Mouchawar ve Moda Tasarımcıları Derneği Başkanı Mehtap Elaidi e-ticaretin moda sektöründeki rolüne değindi.

Panelleri gece boyunca devam eden parti takip ederken, moda ve perakende sektörünün önde gelen isimleri 2015'in yoğun temposuna başlamadan önce keyifli saatler geçirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Moda ve Perakende Dünyası Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement