Moldova Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesi'ndeki Başkanlık Seçimleri - Son Dakika
Güncel

Moldova Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesi'ndeki Başkanlık Seçimleri

Dışişleri Bakanlığından, Moldova Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesi başkanlık seçimlerinde ilk turda yeterli oyu alarak seçilen Irina Vlakh kutlanarak, Türkiye'nin yeni başkanla da Moldova'nın toprak bütünlüğü temelinde, soydaşlarının refah ve çıkarları istikametinde işbirliği içinde olmayı sürdüreceği bildirildi.

23.03.2015 23:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanlığından, Moldova Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesi başkanlık seçimlerinde ilk turda yeterli oyu alarak seçilen Irina Vlakh kutlanarak, Türkiye'nin yeni başkanla da Moldova'nın toprak bütünlüğü temelinde, soydaşlarının refah ve çıkarları istikametinde işbirliği içinde olmayı sürdüreceği bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Moldova Cumhuriyeti Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesi başkanlık seçimlerinin 22 Mart'ta demokratik ve barışçıl bir ortamda gerçekleştirilmesinden duyulan memnuniyet ifade edildi.

Açıklamada şunlar belirtildi:

"İlk turda yeterli oyu alarak, Gökoğuz halkının tercihleri doğrultusunda başkan olarak seçilen Sayın Irina Vlakh'ı kutluyoruz. Seçimlerin Gökoğuz Yeri ve Moldova için hayırlı olması diliyoruz. Türkiye, yeni Gökoğuz Yeri Başkanıyla da evvelce olduğu gibi Moldova'nın toprak bütünlüğü temelinde, soydaşlarımızın refah ve çıkarları istikametinde işbirliği içinde olmayı sürdürecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Moldova Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesi'ndeki Başkanlık Seçimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement