Mondi Ailesi Piknikte Buluştu - Son Dakika
Güncel

Mondi Ailesi Piknikte Buluştu

Mondi Ailesi Piknikte Buluştu

Mondi Tire Kutsan Kağıt ve Ambalaj Sanayii'nin Kartepe'de ki Fabrikası çalışanları aile pikniğinde bir araya geldi.

04.09.2012 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Uzuntarla bölgesinde faaliyet gösteren Mondi Tire Kutu Fabrika yönetimi, bu yıl ikincisini düzenlediği aile pikniğinde 300 çalışanı ve ailesiyle bir araya geldi. Önerileri ile üretime katkı veren fabrika çalışanlarının ödüllendirildiği Mondi Aile Pikniği'ne Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da katıldı.

Mondi Tire Kutsan Kağıt ve Ambalaj Sanayii'nin Kartepe'de ki Fabrikası çalışanları aile pikniğinde bir araya geldi. Kartepe Fabrika İşletme Müdürü Ömer Eğilmez önderliğinde fabrika bahçesinde bu yıl ikinci düzenlenen piknikte 300 çalışanı ve ailesi büyük ilgi gösterdi. Renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşen piknikte çocuklar animasyon ekipleri ile oyunlar oynarken şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlendiler. Gün boyu ücretsiz dağıtılan patlamış mısır, kağıt helva, dondurma, Osmanlı macunu stantlarından faydalanan konuklara et ve tavuk döner ikramları yanı sıra Osmanlı şerbeti, ayran ve meyva suyu ikramlarında bulunuldu.

Eğlencenin ve heyecanın doruğa çıktığı pikniğe katılan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, bölge meclis üyeleri Erol Yılmaz ve Musa Demirtaş, mahalle muhtarları ve fabrika yönetimi ile sohbet etti. Piknikte önerileri ile üretime katkı veren çalışanlardan Zekeriya Eser, Hakan Ceylan ve Murat Topal para ödülü ile diğer 42 çalışan ise takdir belgesi ile ödüllendirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mondi Ailesi Piknikte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement