Monopoly'den Joker Kart Haftası! - Son Dakika
Güncel

Monopoly'den Joker Kart Haftası!

Monopoly\'den Joker Kart Haftası!

Doğduğunuz şehrin yeni Monopoly oyununda yer almasına ne dersiniz?

03.03.2015 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

En sevilen kutu oyunlarından Monopoly'nin yeni versiyonu Monopoly Dünya Şehirleri'nde yer alacak 20 şehri seçmek için yapılan oylama 5 Mart Perşembe saat 23:00'de sona eriyor, ama heyecan devam ediyor. Şimdi sıra oyunda yer alacak son 2 hanenin belirlenmesinde...

3-9 Mart tarihlerinde yapılacak Joker Kart Haftası'nda herkes
www.votemonopoly.com adresinden bu son 2 hane için istediği yeri önerebilecek.

Zarı atın, BAŞLANGIÇ noktasından geçin ve Monopoly piyonunuzla bir dünya seyahatine hazır olun! Monopoly'nin 80. yılı şerefine Hasbro, sosyal haber ve eğlence sitesi BuzzFeed ile bir araya gelerek, yeni "Monopoly Dünya Şehirleri" oyununda yer alacak şehirleri seçmek üzere bir oylama başlattı. Aralarında İstanbul'un da olduğu 80 şehrin aday gösterildiği, 5 Mart'ta sona erecek oylamada en çok oy alan 20 şehir, Monopoly'nin yeni versiyonu için seçilen ilk şehirler olma hakkını kazanacak. Oyuna dahil olacak son 2 yer ise Joker Kart Haftası'nda yapılacak farklı bir oylama ile belirlenecek.

3-9 Mart tarihlerindeki Joker Kart Haftası'nda büyük ya da küçük tüm şehirler, ilçeler, beldeler Monopoly Dünya Şehirleri'nin iki hanesinde yer almak için yarışacak. Bu hafta boyunca oyun severler oylama listesinde yer almayan doğdukları veya en sevdikleri yerleri yazabilecek. Tüm dünyada ismi en çok yazılan 2 yer, yeni oyunun 2 kahverengi hanesinde yerini alacak.

Iğdır'dan Gökçeada'ya, Sinop'tan Hatay'a Monopoly Dünya Şehirleri'nde yer almasını istediğiniz yeri www.votemonopoly.com adresine yazın, en sevdiğiniz yer için yeteri kadar katılım sağlayın, oyun alanındaki yerinizi alın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Monopoly'den Joker Kart Haftası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement